Exposicions sobre castells als antics rentadors del Casal de les Dones amb motiu de Reus Capital de la Cultura Catalana 2017

Centre cívic del carme

L’Associació Fotogràfica Fort presenta des d’aquest dilluns i fins al 30 de setembre les exposicions “Dones castelleres” i “Fort!” a la sala d’exposicions dels antics rentadors del Casal de les Dones (Centre Cívic del Carme, plaça de la Patacada número 10). Es tracta de dues exposicions que tenen com a fil conductor el món dels castells i que s’organitzen en el marc de Reus Capital de la Cultura Catalana 2017.

Per una banda, “Dones castelleres” recull un centenar d’imatges que mostren la importància de la dona dins el món casteller, un rol que ha anat guanyant protagonisme d’ençà dels anys 1980 i 1990 en què es va viure la gran represa del fet casteller a Catalunya. D’altra banda, l’exposició “Fort!” se centra en els aspectes més durs de l’activitat castellera, com ara caigudes, patiment i esforç en general.

Les dues exposicions apleguen els treballs fotogràfics realitzats per setze fotògrafs d’arreu de Catalunya: Joanatan Tarafa (Tarragona), David Oliete (Tarragona), Marc Serarols (Berga), Laia Solanellas (Reus), Ariadna Brunet (Reus), Antoni Coll (Barcelona), Laia Díaz (Tarragona), Rodrigo Sicilia (Barcelona), Laura Rodríguez (Tarragona), Josep Pont i Roca (Arenys de Mar), Mireia Comas (Andorra), Jean Segovia (Saint Vallier), Pere Toda (Valls), Gemma Soldevila (Altafulla) i Lins Griñó (Reus).

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.