L’embarcació Eldana22, guanyadora del 7è Trofeu Portman Nàutic de Pesca del Bonítol a la Brumejada

7è Trofeu Portman Nàutic

L’embarcació Eldana22, de Lutz Foerster, de L’Hospitalet de l’Infant, ha estat la guanyadora del Concurs de Pesca del Bonítol 7è Trofeu Portman Nàutic. El concurs es va celebrar el passat dissabte 16 de setembre, després d’una intensa jornada de competició.

En aquesta edició, un total de 34 embarcacions, una més que l’any passat, van participar en el certamen organitzat per la secció de pesca del Club Nàutic Cambrils i que any rere any es consolida com una de les competicions més estimades i amb millor acollida de la Costa Daurada. Les embarcacions participants procedien dels ports de Sant Jordi d’Alfama, l’Hospitalet de l’Infant, Salou, Tarragona i Cambrils.

La jornada es va iniciar a primera hora del matí. Els participants, 109 persones, es trobaven a la carpa situada a la zona del Barlovento per a realitzar la reunió de patrons i esmorzar. Tot seguit, començava la jornada de pesca, aquesta vegada sí, amb unes condicions meteorològiques favorables. I és que les pluges de divendres van fer patir la organització fins l’últim moment, ja que el concurs ja s’havia aplaçat una setmana degut al mal temps. Però la pluja i el vent van donar treva i els participants van poder gaudir d’una jornada de pesca on el bon temps i l’estat del mar van acompanyar.

A les 17 hores començaven a arribar les primeres embarcacions i es feia el posterior pesatge de les peces. En aquesta edició, l’embarcació Eldana22, de l’Hospitalet de l’Infant, va ser la guanyadora amb la captura d’un bonítol de 1 quilos i 0,5 grams.

Fernando Cendra, delegat de la secció de Pesca del Club Nàutic de Cambrils, valora molt positivament la participació en el concurs. “Un any més ha estat un èxit i l’ambient entre els participants ha estat fantàstic. Estem molt satisfets que sigui un dels concursos més valorats i que compten amb més participació de la Costa Daurada”.

Després del pesatge els participants van tenir una estona per a descansar fins que va començar el sopar, celebrat a la carpa on més de 140 persones que van gaudir de la vetllada, durant la qual es va repartir els premis i els obsequis del sorteig. L’entrega dels premis va anar a càrrec de Fernando Cendra, delegat de la secció de Pesca del CNCB, Àlex Franquesa, gerent de Portman Nàutic i Ramon Vallverdú, president del CNCB.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.