Fam Trip per presentar el turisme de l’Alt Camp

S’ha realitzat un Fam Trip per presentar les noves atraccions turístiques amb què compta la comarca de l’Alt Camp, fruit del projecte Alt Camp, Història i Patrimoni, als guies i empreses de guiatge que ofereixen visites a la comarca.
Es va fer un recorregut per la zona de la Bassa Vella i el Pi de Puigpelat, es va visitar el castell de Vallmoll i pujar a la torre restaurada, es va entrar a ca l’Orga de Picamoixons, futura seu del Centre d’Interpretació de l’Oli de l’Alt Camp i es va reseguir el Raval del Carme, la nova ruta del nucli històric d’Alcover.
Al Museu d’Alcover, es va presentar virtualment la resta d’espais involucrats en el projecte: el Pont del Diable i la Torre de la Mixarda a Figuerola del Camp, La Fàbrica i el Centre d’Interpretació del Tèxtil al Pla de Santa Maria, el Castell de Rodonyà i el Columbari i l’Arbreda de Vila-rodona.
Va comptar amb la presència de Maribel Serra, de l’associació Terres del Gaià, historiadora i documentalista, Laura Oliva, guia i codirectora de Camins Km0, i Mar Cirera i Sergi Casado, periodistes i responsables del web escapadaambnens.com.
La visita va ser molt interessant pels assistents, en descobrir nous atractius turístics de la comarca, però sobretot per les facilitats que donen la majoria de les ubicacions per fer la visita per part de famílies amb nens, segons els seus comentaris.
El projecte Alt Camp: història i patrimoni, les arrels d’una terra, inclou un conjunt d’actuacions impulsades per vuit municipis sota el paraigua del Consell Comarcal de l’Alt Camp amb cofinançament dels fons estructurals de la Unió Europea (FEDER) eix 6, tram local i el Pla
Territorial de Foment del Turisme de la Direcció General de Turisme.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.