Fem Coral 2023

El Pavelló Olímpic Municipal de Reus s’ha omplert amb les veus de 887 cantaires de 19 centres educatius de la ciutat, els participants al Fem Coral 2023 que han ofert al públic una cantata que porta per títol “Daltabaix a la ciutat”. L’acte, que ha conduït el regidor d’Educació, Daniel Recasens, ha estat presidit per l’alcalde de Reus, Carles Pellicer. També hi ha assistit la vicealcaldessa, Noemí Llauradó. 

La cantata té música de Josep Ollés Sabaté i lletra de Laura Aubert i Blanch. Enguany se celebra la 25a edició del programa Fem Coral i les cançons interpretades han estat: “Els nens del carrer”, “Cloc, cloc, cloc”, “Els grans tenen enveja”, “La gran tancada”, “La balada de l’esclau”, “Que bé que ens ho passem”, “Els grans desafinem”, “Ajuda, ajuda!”, i finalment, “La gran coral”. 

Els cantaires han actuat acompanyats de l’Orquestra de l’Escola de Música del Centre de Lectura, sota la direcció de Raül Contreras. També han participat al concert els següents solistes: Joan Biosca (clarinet), Raül Contreras (violí), Jan Colom (violoncel), Pere Olivé (percussió) i Alba Solé (piano). La narració ha anat a càrrec d’Agustí Farré i la direcció general, de Marc Guerris. 

Les escoles que han participat al Fem Coral 2023 són La Salle Reus, Mowgli, Doctor Alberich i Casas, Misericòrdia, Cèlia Artiga, Joan Rebull, Els Ganxets, Rubió i Ors, Presentació, Sant Pau, Pompeu Fabra, Isabel Besora, Sant Josep, Puigcerver, La Vitxeta, Maria Cortina, Maria Rosa Molas, Montsant i ARCE.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.