Fer TOMBS dins d’El Tomb

TOMB DE REUS

El Tomb de Reus, vam adoptar aquest nom perquè ens trasllada a l’hàbit cultural d’anar a passejar, de mirar aparadors, d’anar a fer un tomb. El comerç, hostaleria, bellesa i serveis d’El Tomb, sempre hem desitjat que la clientela faci tombs dins l’espai El Tomb. L’art de comprar passejant és moure’s d’una perruqueria a una botiga, d’allí a un restaurant i així anar fent… Anar fent tombs.

Ara volem promocionar les vendes creuades: Si compres aquí, obtens un benefici al comprar allà. Per fer-ho, incorporem els TOMBS una eina mig presencial, mig digital, que amb l’ajuda dels codis QR, i gràcies a l’experiència d’establiments i clients amb els Bons Reus, ens permetrà estar presents al món on/off, amb creativitat, múltiples alternatives individuals i col·lectives, i a l’abast dels nostres associats i principalment de tot el públic.

Fins al disset d’octubre estan actives les primeres vendes creuades, a la campanya escumós quilòmetre zero, on et regalem una ampolla de Reina Violant Gran Reserva (d’un PVP aproximat de dotze euros). Si compres al comerç, la bellesa o als serveis associats, t’obsequiem amb un full de TOMBS. Per reservar l’ampolla els has d’activar. I per recollir-la, consumir un mínim de vint euros, a un dels restaurants. Tota la informació i les instruccions són al mateix full o a la nostra nova web www. eltombdereus.com que recomanem seguir, ja que anirà incorporaran més funcions.

Ara repartirem mil ampolles i en endavant anirem creant nous TOMBS. Així promocionarem l’espai El Tomb, l’espai del centre de la ciutat, un espai de tots, reusencs i forans, que volem posar al dia, i fer-lo sostenible i acollidor, per poder lliurar amb orgull als nostres néts el que vam heretar dels avis.

Per cert! Ja heu bescanviat els vostres TOMBS per una Gran Reserva o encara no en teniu?

Jacint Pallejà Sedó

President d’El Tomb de Reus

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.