Fer TOMBS dins d’El Tomb

TOMB DE REUS

El Tomb de Reus, vam adoptar aquest nom perquè ens trasllada a l’hàbit cultural d’anar a passejar, de mirar aparadors, d’anar a fer un tomb. El comerç, hostaleria, bellesa i serveis d’El Tomb, sempre hem desitjat que la clientela faci tombs dins l’espai El Tomb. L’art de comprar passejant és moure’s d’una perruqueria a una botiga, d’allí a un restaurant i així anar fent… Anar fent tombs.

Ara volem promocionar les vendes creuades: Si compres aquí, obtens un benefici al comprar allà. Per fer-ho, incorporem els TOMBS una eina mig presencial, mig digital, que amb l’ajuda dels codis QR, i gràcies a l’experiència d’establiments i clients amb els Bons Reus, ens permetrà estar presents al món on/off, amb creativitat, múltiples alternatives individuals i col·lectives, i a l’abast dels nostres associats i principalment de tot el públic.

Fins al disset d’octubre estan actives les primeres vendes creuades, a la campanya escumós quilòmetre zero, on et regalem una ampolla de Reina Violant Gran Reserva (d’un PVP aproximat de dotze euros). Si compres al comerç, la bellesa o als serveis associats, t’obsequiem amb un full de TOMBS. Per reservar l’ampolla els has d’activar. I per recollir-la, consumir un mínim de vint euros, a un dels restaurants. Tota la informació i les instruccions són al mateix full o a la nostra nova web www. eltombdereus.com que recomanem seguir, ja que anirà incorporaran més funcions.

Ara repartirem mil ampolles i en endavant anirem creant nous TOMBS. Així promocionarem l’espai El Tomb, l’espai del centre de la ciutat, un espai de tots, reusencs i forans, que volem posar al dia, i fer-lo sostenible i acollidor, per poder lliurar amb orgull als nostres néts el que vam heretar dels avis.

Per cert! Ja heu bescanviat els vostres TOMBS per una Gran Reserva o encara no en teniu?

Jacint Pallejà Sedó

President d’El Tomb de Reus

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.