Festa Major de la Mare de Déu del Camí de Cambrils

L’alcalde de Cambrils Oliver Klein i els i les representants de les diferents entitats festives de Cambrils han presentat avui la programació de la Festa Major de la Mare de Déu del Camí en el seu format tradicional d’abans de les restriccions sanitàries.

El programa festiu que comença el dissabte 27 d’agost i acaba el diumenge 11 de setembre, inclou més de seixanta activitats repartides entre actes tradicionals de cultura popular,  concerts, espectacles familiars i enguany, amb més força que mai, la Nit del Foc o el ball parlat dels Vileros i Mariners.

Un dels espais que enguany tindrà un protagonisme especial, serà el Pati de la Torre del Llimó, un indret ideal en el que es podrà gaudir de la sàtira del Ball Parlat de Vileros i Mariners.  Altres espais de la festa a l’aire lliure seran el pati de l’Ermita, la plaça del Setge, els carrers del Barri Antic, la plaça de l’Ajuntament, la plaça Mossèn Joan Batalla i el Parc del Pescador.

L’alcalde de Cambrils ha agraït a totes les entitats festives l’esforç que han fet aquests dos anys de limitacions sanitàries per mantenir la Festa encara que fos sota mínims. “Vosaltres sou l’ànima de la Festa i el motor que fa que es puguin superar totes les dificultats i continuar avançant” ha afegit Klein.

L’alcalde també ha destacat i agraït la bona tasca que fan els diferents departaments de l’ajuntament: Festes, Inclusió Social,  Serveis i Medi Ambient, Policia Local, Brigada Municipal i Museu d’Història de Cambrils. L’aportació que es fa des de cadascun d’ells és decisiva per a que tot funcioni bé.

Per part de les entitats festives, han intervingut els Amics de la Sardana, la Colla Gegantera Tota l’Endenga, el Ball de Diables Cagarrieres, el Ball de Bastons, els Xiquets de Cambrils, el Ball Parlat Vileros i Mariners, la NAC i els timbalers Cop de Cap.

Entre els actes més importants ha destacar hi ha:

  • L’aplec de Sardanes i les Sardanes del dia 8
  • La Nit del Foc, la trobada de Gegants, el Seguici de Festa Major
  • La Pujada de la Galera
  • La presentació de la Colla Infantil del Ball de Bastons.
  • La Diada Castellera.
  • El Ball Parlat dels Vileros i Mariners del dia 8
  • Les activitats diverses Som Vilerus de la NAC
  • I el Pregó del divendres dia 2 a càrrec del periodista cambrilenc Josep Capella.

El Concert de la Diada amb Portobello, Gertrudis i The Tyets.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.