Presentació del llibre ‘Cuando el sol se apaga’ a Salou

La terrassa exterior del restaurant del Club Nàutic Salou acull aquest divendres, 12 d’agost, a les 20 hores, la presentació del llibre “Cuando el sol se apaga”, de Gloria López de María.

“Cuando el sol se apaga” ens situa a Madrid, l’any 1974. La Matilda, que s’ha convertit en una famosa violoncel·lista, buscarà la seva antiga amiga, la Sofia, escriptora de contes i relats curts, amb qui va conviure en un internat suís. Li demanarà que  escrigui la història de la seva família, com a única manera de fer-se perdonar el comportament que va tenir durant la seva difícil adolescència amb la seva mare adoptiva, la Carme, i amb la seva tia, la Irene.

Sobre Gloria López de María

Gloria López de María Rodríguez va néixer a Tarragona. Per atzars de la vida també va viure certes temporades a Castella, on es va enamorar dels seus camps, de la seva gent i dels canviants colors de la terra, les vinyes i els blats. És amant incondicional del mar, de la natura i dels animals.

Llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona, ha seguit una llarga carrera professional a l’administració, on va ocupar càrrecs de gran responsabilitat. S’autodefineix com a autora vocacional de. “Cuando el sol se apaga” és la tercera novel·la que publica.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.