Festa Major de Misericòrdia

Festes de la Mare de Déu de Misericòrdia

Amb l’arribada del mes de setembre la gent de Reus tenim marcada amb vermell una data del calendari: el 25 de setembre aprofitem per rememorar la història que ens parla de la pastoreta i l’aparició de la Mare de Déu a l’indret on avui tenim un dels monuments més estimats de la ciutat, el santuari de Misericòrdia.

El santuari, més enllà del seu important valor patrimonial, és també per a moltes persones un referent d’espiritualitat, i al mateix temps un lloc de celebració on cada any revivim el rosari de torxes, la baixada del seguici festiu pel passeig durant el matí del dia 25 o la tradicional baixada del Ball de Diables a la tarda.

Són moltes les persones que aporten el seu gra de sorra perquè les festes siguin lluïdes i amb la màxima participació, i des de l’Ajuntament de Reus com és habitual ens posem a la seva disposició perquè siguin un èxit.

Us animem a gaudir de les festes de Misericòrdia i aprofitar-les com una bona oportunitat per al retrobament amb amics i familiars i, en definitiva, amb la vostra ciutat.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.