Festes de la Mare de Déu de Misericòrdia

Festa major de misericordia 2017

Les festes de la Mare de Déu de Misericòrdia són sens dubte un dels moments amb més espais de trobada i de relació entre la ciutadania reusenca. Passat el parèntesi vacacional de l’estiu, moltes entitats i el conjunt de la ciutadania reusenca reprenen amb noves energies el cicle de les activitats cíviques, escolars, familiars i professionals. Un període que a la nostra ciutat no s’entén sense la presència al carrer de les celebracions vinculades a Misericòrdia.

Ja sigui amb més o menys vinculació als actes de caire religiós, el cert és que les activitats festives arriben a tota la ciutat amb una important concentració de celebracions a l’entorn i a l’interior del santuari de Misericòrdia. Un espai entranyable i estimat per als reusencs i reusenques que ens evoca la llegenda sobre els orígens del nostre escut i sobre el nostre passat col·lectiu.

Sense la col·laboració i participació desinteressada de moltes persones que dediquen el seu esforç a l’organització de les festes no seria possible el gaudi ciutadà dels diferents actes que integren la programació. Per això voldria agrairlos la seva tasca en nom de tota la ciutadania de dins i fora de Reus que, una vegada més, gaudirà intensament d’una de les celebracions més esperades del nostre calendari festiu.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.