• És Festa Major! •

La Festa Major de Sant Pere és una avinentesa especial que a tots els reusencs i reu- senques ens permet viure la ciutat d’una manera intensa. Actes tradicionals i propostes lúdiques de signe divers integren un ampli programa festiu que ens convida a gaudir de la nostra condició de ciutat mediterrània, abocada a la festa i a les tradicions que hem anat actualitzant de generació en generació i que avui són un ric patrimoni a compartir.

Des de qualsevol racó del Mercadal moments abans que esclati la Tronada, des del cor de les revetlles musicals de nit, sota els vestits tradicionals dels elements del seguici, seguint des del terrat de casa l’esclat dels focs artificials… La Festa Major es pot viure des de qualsevol indret, perquè més enllà dels actes programats expressa el goig d’una ciutat viva que celebra la seva capacitat d’unir esforços i voluntats per fer de la festa un espai de relació, de proximitat i de convivència. Per això la festa és resultat de les aportacions de les entitats i de moltes persones a títol individual que afegeixen el seu granet de sorra, el seu entusiasme i la seva complicitat a una organització complexa que és capaç d’arribar a tots els racons.

Des d’aquestes pàgines, amb tot l’agraïment i l’orgull de comprovar la vitalitat de la celebració en honor del patró de Reus, us convido un any més a viure la Festa Major de Sant Pere.

Bona Festa Major!

Carles Pellicer Punyed
Alcalde de Reus

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.