La Festa pel territori

La festa pel Territori
La Festa pel Territori se celebra el dia 5 de Maig de 10 a 00 h a La Selva del Camp

Aquesta vegada, per variar, us proposem anar de festa. Dissabte 5 de maig se celebra la 4a edició de la Festa pel Territori a La Selva del Camp. El parc de Mas Iglesies, a La Selva del Camp, acull aquesta festa organitzada per Xarxa Sud amb el suport de l’ajuntament, de moltes entitats i empreses i dels músics i grups festius que hi participen.

La Xarxa Ambiental dels Territoris del Sud, Xarxa Sud, agrupa persones, entitats i plataformes amb l’objectiu d’unir forces en la defensa del medi ambient i el patrimoni natural de les comarques del sud de Catalunya. La festa sorgeix de la voluntat de donar a conèixer les problemàtiques ambientals de les nostres terres i apuntar nous punts de vista sobre com enfrontar-les. A la festa hi trobareu paradetes d’entitats, de menjar ecològic, barra de bar, actuacions musicals variades i de qualitat, actuacions de grups festius i d’animació, sorteigs, xocolatada… Un programa de xerrades divulgatives de la mà de persones expertes que aquest any se centren en la cura de la terra.

Aquest any, com a novetat, es complementa amb un taller de pedra seca que tindrà lloc diumenge al matí. En fi que teniu per davant un dia per gaudir de l’aire lliure, en bona companyia, per aprendre, divertir-vos i entretenir-vos del matí a la nit. També pot ser una bona ocasió per passejar per La Selva del Camp, el seu nucli antic i perquè no, fer una bona passejada pel camí del reg, ben senyalitzat a la part alta del poble.

La festa comença a les 10 del matí i s’allarga fins a mitjanit, malgrat que les paradetes es
recullen a les 21 h. Tots els actes són gratuïts. Des del GEPEC-Ecologistes de Catalunya us convidem a participar. Ens veiem dissabte 5 de maig a La Selva del Camp!

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.