El jove Han Solo

‘Roman J. Israel, Esq’
Denzel Washington nominat a l’oscar per ‘Roman J. Israel, Esq’

Aquest mes arriba el drama escrit i dirigit per Sebastián Lelio ‘Disobedience’, que trasllada a la gran pantalla la novel·la homònima de l’escriptora nord-americana Naomi Alderman publicada el 2006. Rachel Weisz i Rachel McAdams interpreten a dues amigues que formen part d’una comunitat jueva ortodoxa i s’enamoren. Una (Weisz) marxa i l’altra (McAdams) acaba casant-se amb el cosí de l’altra (a qui dóna vida Alessandro Nivola). Anys després quan la primera torna pel funeral del seu pare es produeix el retrobament de les dues.

Altres estrenes destacades són el drama ‘Roman J. Israel, Esq’ per la que Denzel Washington va ser nominat a l’oscar al millor actor protagonista en la darrera edició; la terrorífica ‘Verdad o reto’ en que un grup d’amics juguen al joc del títol però que acaba amb tràgiques conseqüències; el documental francès ‘Maria by Callas’, dirigit per Tom Wolf, centrat en la vida artística i personal de la mítica soprano; arriba la tercera pel·lícula de superherois de la temporada: ‘Deadpool 2’, novament amb Ryan Reynolds en la pell del personatge de còmic al que en aquesta seqüela se li afegeix Josh Brolin com a Cable; la proposta bèl·lica ‘12 valientes’, adaptació cinematogràfica de la novel·la homònima de l’autor Doug Stanton ubicada a la guerra d’Afganistan; tenim una comèdia de factura espanyola, la negríssima ‘Jefe’, protagonitzada per Juana Acosta, Luis Callejo i Bárbara Santa-Cruz.

També arriba el nou spin off de la saga ‘Star Wars’, després de ‘Rogue One’, ara és el torn de ‘Han Solo’ que narra la joventut del mític personatge de la saga galàctica, interpretat per Alden Ehrenreich, amb Donald Glover com Landon Calrissian acompanyats per Emilia Clarke i Woody Harrelson.

Butaca reservada www.butacareservada.cat
Facebook: Butaca Reservada 2.0

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.