La «Festa de la Primavera» torna plena d’activitats de promoció del comerç de Reus

Reus Promoció organitza juntament amb el Tomb de Reus una nova edició de la «Festa de la Primavera», amb l’objectiu de promocionar el comerç de la ciutat. Es tracta d’una campanya de ciutat, fruit de la col·laboració, que presenta una programació amb un gran nombre d’activitats d’animació al carrer, i que es desenvoluparan als carrers del centre. La campanya té un dels seus punts forts en el gran nivell de participació dels comerços co m en l’esforç i en la implicació dels establiments per oferir activitats extres als clients durant el cap de setmana. La «Festa de la Primavera » torna el divendres 28 d’abril a la tarda i dissabte 29 d’abril tot el dia.

La iniciativa compta amb una àmplia participació d’establiments comercials del centre de la ciutat, que oferiran al públic activitats i avantatges especials durant els dos dies, amb l’objectiu de presentar els nous productes i col·leccions per a la temporada de primavera. Cada un dels establiments comercials participants desenvoluparà accions de manera individual: promocions especials, tastos gratuïts, dj’s, xecs regal, etc…

La campanya es completa amb activitats d’animació al carrer.

      • Al Mercadal s’hi instal·larà un escenari on el divendres a la tarda i el dissabte durant tot el dia es realitzaran diverses activitats d’animació: actuacions musicals, D’js, etc
      • També al Mercadal s’hi instal·larà un Photocall de la Primavera on fer-se fotografies i interactuar a les xarxes socials amb els hastags #magradareus i #primaverareus.
      • Tant el divendres com el dissabte es farà una desfilada al passatge Salvador Seguí i Rubinat, organitzat per Perfumeria Júlia-Reus, CasioWatch Centre Reus i Love&Paradise.

La Festa respon a la filosofia de Reus Promoció de col·laborar amb les entitats comercials per a la programació d’un calendari anual d’activitats de promoció comercial. És un exemple d’iniciativa privada amb suport municipal per promocionar l’experiència de compra a Reus.

 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.