Més de 150 persones assisteixen a l’entrega dels Premis Gresol al Talent Jove

Els premis reconeixen tres empreses de la província de Tarragona en les categories de Talent Tecnològic, Talent en Màrqueting i Talent Acadèmic

L’acte ha comptat amb la participació de Carlos Cordón, Professor d’Estratègia de l’Escola de Negocis IMD de Suïssa, i amb Pau Garcia-Milà, exitós empresari i emprenedor considerat un dels líders de futur en el món empresarial

 

Reus, 26 d’Abril de 2017. La Fundació Gresol va fer entrega ahir al vespre dels Premis Gresol al Talent Jove durant un acte realitzat a Tarragona, en concret, a la Sala Mediterraneum, ubicada a la marina Port Tarraco.

Els premiats han estat les empreses Captio, Viajes Para Ti i Feshly Cosmetics, ubicades a la província de Tarragona, i han estat reconegudes en tres categories:Talent Tecnològic, Talent en Màrqueting i Talent Acadèmic, respectivament. Els guanyadors han estat escollits per un jurat mixt format per experts en cadascuna de les disciplines mencionades i membres del Patronat de la Fundació Gresol.

L’acte, al que hi van assistir més de 150 persones, va comptar amb la participació de dos ponents d’excepció: Carlos Cordón, professor d’Estratègia de l’Escola de Negocis de Lausanne, i Pau Garcia-Milà, exitós emprenedor premiat per la seva innovació i reconegut com un dels líders de futur per la revista Capital.

Aquests premis es van crear l’any passat amb l’objectiu de posar en valor el talent de joves empresaris i professionals de la província de Tarragona, així com reforçar els valors del món empresarial.

Després de l’acte d’entrega s’ha realitzat un còctel networking entre tots els assistents.

 

Les 3 empeses premiades

Captio

Captio és la plataforma líder en el mercat espanyol per a la gestió de despeses de viatge d’empresa, mitjançant la digitalització dels tiquets i extracció automàtica de les dades a partir d’una foto presa amb un smartphone. Aquesta captura substitueix al tiquet original a tots els efectes, ja que és la primera solució homologada per l’AgènciaTributària (AEAT), integrant el procés de gestió de despeses en un únic flux sense paperassa, sense tasques manuals i sense fraus, permetent a les empreses estalviar temps i diners.

L’empresa es va fundar a Tortosa el 2012 i, a dia d’avui, compta amb presència a 10 països i creix a un 200% anual. A dia d’avui, Captio ha consolidat el seu lideratge en el mercat espanyol amb clients entre les empreses del IBEX-35 com BBVA, Bankinter o Telefónica, a més de multinacionals com Petronas, Ticketmaster o Pierre Fabre.

Viajes Para Ti

Viajes Para Ti S.L.U. és una agència de viatges online configurada en el mercat amb més de 15 anys d’experiència i 70 treballadors. Va néixer 2002 sota la marca Esquiades.com, amb l’objectiu d’aprofitar el factor internet com canal de venda de paquets d’esquí. En 2010 es va crear BuscoUnChollo.com, una web amb un concepte innovador de venda de viatges per temps limitat.

El 2016, aprofitant el know-how adquirit, s’ha llençat Amimir.com, una web de reserves d’hotels que ens permetrà completar el nostre objectiu de desestacionalitzar l’activitat de l’ empresa.

Portem realitzant accions de marketing online des del 2004 a Google, xarxes socials, E-mail Marketing i d’internalització en la nostra estratègia empresarial.

Freshly Cosmetics

És una spin-off de la Universitat Rovira i Virgili. La van fundar tres enginyers químics de la URV.

Freshly Cosmetics és la marca digital de cosmètica saludable i 100% lliure de tòxics. L’aposta per la transparència i l’elevada qualitat els ha portat amb només 1 any a posicionar-se com a referents en cosmètica natural a Espanya. En aquest temps han comercialitzat prop de 40.000 productes i facturat 500.000€ gràcies a internet i saber com connectar amb els més de 100.000 seguidors que tenen a xarxes socials. La seva visió és clara, revolucionar el sector cosmètic amb productes que apostin

Per a més informació

Els mitjans que vulgueu ampliar aquesta informació podeu dirigir-vos a la Fundació Gresol a través de la web www.gresol.org o dels perfils de Facebook, Twitter (@FundacioGresol) o LinkedIn. També podeu contactar amb Mar Moragues al correu: mmoragues@gresol.org o per telèfon 977 328 481.

Annex: Informació dels ponents convidats

Carlos Cordón

Va estudiar enginyeria a l’Escola Politècnica de Barcelona i té un doctorat, PhD en Gestió per INSEAD.

És consultor per a companyies multinacionals d’electrònica, indústria alimentària, química, farmacèutica, automobilística, etc. Ha dissenyat i dirigit nombrosos programes de desenvolupament executiu en les àrees digitals i d’estratègia, gestió de cadena de subministrament i aprovisionament.

Actualment desenvolupa la investigació en les següents àrees: el viatge digital d’empreses tradicionals, la innovació digital a les cadenes de valor, la indústria 4.0, les aplicacions del Big Data en diferents àmbits com la salut, el transport i els béns de consum.

És autor de nombrosos articles en aquests camps i, en els últims anys, ha guanyat diversos premis pels seus casos sobre la gestió de la cadena de subministrament, l’externalització i la gestió de processos.

Pau Garcia-Milà

Jove empresari i comunicador que va fundar la seva primera empresa als 17 anys -eyeOs- i que va ser posteriorment adquirida per Telefónica.

És comunicador en emprenedoria social i noves tecnologies; és autor dels llibres Tot està per fer (2010), Optimismament (2012), Tens una idea (però encara no ho saps) (2013) i Ets un gran comunicador (2015).

Ha obtingut múltiples reconeixements com el premi a l'Innovador de l'any 2011 per l’MIT. L’any 2010 va participar com a ponent a la primera edició del Fòrum Impulsa i va ser guanyador del Premi FPdGi Empresa 2010. La revista Capital el va situar entre els 100 ‘líders del futur’.

Avui dia, coordina la seva feina en la darrera empresa que ha creat, IdeaFoster, amb la docència a ESADE (on és professor del Màster en Digital Business) i a l’escola de negocis amb seu a Suïssa IMD, on és membre extern de l’equip investigador del centre de recerca VC2020.

 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.