Fet al Priorat: la primera botiga-agència virtual de la comarca

Fet al Priorat: la primera botiga-agència virtual de la comarca

Neix Fet al Priorat, la primera botiga i agència turística virtual que fa arribar la qualitat i tradicions de la comarca a tot el país

Es tracta d’un projecte d’emprenedoria en forma de plataforma online que pretén extendre l’autenticitat de l’elaboració prioratina repartint a domicili els seus productes més característics i donar a conèixer les tradicions de la comarca de primera mà oferint experiències personalitzades.

S’anomena Fet al Priorat, i realment ho està. La iniciativa, amb l’emprenedora i empresaria falsetana Marta Domènech al capdavant, sorgeix del desig dels seus fundadors i col·laboradors de fer arribar més enllà de la pròpia comarca els fruits de la terra, la tradició i la gent del Priorat. Un disseny web, un pla comunicatiu i una gran dosi d’il·lusió han estat els ingredients principals del llançament del projecte, que va tenir lloc a principis del mes de juny.

No hi ha dubte, però, que l’essència d’un comerç, tant sigui a la xarxa com a peu de carrer, recau en allò que s’hi pot trobar al seu interior. És aquesta la particularitat de Fet al Priorat: l’autenticitat i diversitat dels productes que s’hi comercialitzen. Per facilitar-ne la seva
distinció, s’agrupen en sis categories, detallades a continuació:

  • Vins: la joia per excelència de la producció prioratina. Poden adquerir-s’hi una seixantena d’ampolles diferents, cadascuna amb la seva pròpia història i gust únic, majoritàriament amb la distinció DO Montsant i DOQ Priorat. S’hi presenten elaboradors tan capdavanters del sector com Clos Galena, Mas Martinet o Mas d’en Gil entre molts d’altres.
  • Olis d’oliva: El Molí de l’Oli Miró Cubells, Priordei o la Masrojana són alguns dels noms productors de l’oli d’oliva verge extra que comercialitza la plataforma, elaborat de manera ecològica als camps d’oliveres del Priorat. Ja sigui d’arbequina, de trufa o amb aroma de tomàquet i pebre, la seva qualitat és inconfundible.
  • Alimentació: el resultat més tangible de la producció agrària i ramadera de la comarca. A la botiga virtual de Fet al Priorat s’hi poden adquirir els fruits secs i hortalisses de km0 d’HeriCamps, els embotits de Can Llorens Xarcuters, la mel de farigola de Mel de Gratallops o els formatges d’autèntica llet de cabra de Colldejou, entre molts d’altres.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.