Fet al Priorat: la primera botiga-agència virtual de la comarca

Fet al Priorat: la primera botiga-agència virtual de la comarca

Neix Fet al Priorat, la primera botiga i agència turística virtual que fa arribar la qualitat i tradicions de la comarca a tot el país

Es tracta d’un projecte d’emprenedoria en forma de plataforma online que pretén extendre l’autenticitat de l’elaboració prioratina repartint a domicili els seus productes més característics i donar a conèixer les tradicions de la comarca de primera mà oferint experiències personalitzades.

S’anomena Fet al Priorat, i realment ho està. La iniciativa, amb l’emprenedora i empresaria falsetana Marta Domènech al capdavant, sorgeix del desig dels seus fundadors i col·laboradors de fer arribar més enllà de la pròpia comarca els fruits de la terra, la tradició i la gent del Priorat. Un disseny web, un pla comunicatiu i una gran dosi d’il·lusió han estat els ingredients principals del llançament del projecte, que va tenir lloc a principis del mes de juny.

No hi ha dubte, però, que l’essència d’un comerç, tant sigui a la xarxa com a peu de carrer, recau en allò que s’hi pot trobar al seu interior. És aquesta la particularitat de Fet al Priorat: l’autenticitat i diversitat dels productes que s’hi comercialitzen. Per facilitar-ne la seva
distinció, s’agrupen en sis categories, detallades a continuació:

  • Vins: la joia per excelència de la producció prioratina. Poden adquerir-s’hi una seixantena d’ampolles diferents, cadascuna amb la seva pròpia història i gust únic, majoritàriament amb la distinció DO Montsant i DOQ Priorat. S’hi presenten elaboradors tan capdavanters del sector com Clos Galena, Mas Martinet o Mas d’en Gil entre molts d’altres.
  • Olis d’oliva: El Molí de l’Oli Miró Cubells, Priordei o la Masrojana són alguns dels noms productors de l’oli d’oliva verge extra que comercialitza la plataforma, elaborat de manera ecològica als camps d’oliveres del Priorat. Ja sigui d’arbequina, de trufa o amb aroma de tomàquet i pebre, la seva qualitat és inconfundible.
  • Alimentació: el resultat més tangible de la producció agrària i ramadera de la comarca. A la botiga virtual de Fet al Priorat s’hi poden adquirir els fruits secs i hortalisses de km0 d’HeriCamps, els embotits de Can Llorens Xarcuters, la mel de farigola de Mel de Gratallops o els formatges d’autèntica llet de cabra de Colldejou, entre molts d’altres.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.