FICCIONS TANCA AMB 3.660 INSCRITS, MÉS DE 70 DE LA DEMARCACIÓ DE TARRAGONA

Un total de 75 alumnes de 14 centres educatius de la demarcació de Tarragona participen en el concurs de creació literària ‘Ficcions, l’aventura de crear històries’ enfocat a joves de 14 a 18 anys. L’IES Berenguer d’Entença és el centre més participatiu de la província amb un total de 16 inscrits.
En total, Ficcions ha aconseguit 3.660 joves inscrits de 277 escoles d’arreu del territori de parla catalana. Més en concret, a la demarcació de Tarragona, les comarques amb més participació són el Montsià amb 30 participants, seguida del Baix Camp amb 25 i el Tarragonès que té 15 joves inscrits.

En la següent taula es pot observar la distribució de participants per territoris:

Un any més, les xifres suposen un èxit, ja que Ficcions continua superant fronteres. Concretament, s’ha ampliat la participació en la Franja de Ponent (Matarranya) amb 63 participants i, per primer cop s’han unit al concurs literari 14 estudiants d’Andorra i 1 de Palència.

Les inscripcions per participar en el certamen de creació literària es van activar el passat 1 d’octubre i es van tancar el dia 3 de febrer amb la pujada del primer capítol. A través de la pàgina web www.ficcions.cat qualsevol usuari pot llegir els capítols que van publicant els joves participants.

Per a més informació
ficcions@amic.media / 93 452 73 71 / www.ficcions.cat
Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.