Els regatistes del CNCB, Ricard Castellví i Sergi Sevil, s’emporten la 1a i 2a posició en la categoria masculina en Làser Radial en la V edició de la Guíxols CUP celebrada a Sant Feliu

Natàlia Garcia s’enfila fins a la 3a posició a la general en categoria femenina en 4.7

Cambrils esportBon paper de la flota Làser del CNCB que aquest cap de setmana han participat en la V edició de la Guíxols CUP. D’una banda, els regatistes del Club, Ricard Castellví i Sergi Sevil, han quedat en primera i segona posició respectivament en categoria masculina en Làser Radial. D’altra, Natàlia Garcia s’enfilava fins a la 3a posició a la general en categoria femenina en 4.7.

El temps ha estat una vegada més un factor decisiu a la V Guíxols Cup. Dissabte no es va poder celebrar cap prova arran de l’escassetat de vent i va ser el diumenge quan es van poder disputar dues proves per cadascun dels grups.

Han pres part també de la competició d’aquest cap de setmana: Leyre Williams, Lucía Gascón, el Santi Alberto i l’Oriol Ramon en Làser 4.7. També hi ha anat en Làser Radial Jesús Gascón.

La Guíxols Cup seguirà el cap de setmana del 22 i 23 de febrer amb els Optimist, que tancaran la competició.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.