Final Nacional de Voleibol dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya

S’ha presentat la Final Nacional de Voleibol dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya, un programa de la Generalitat, que organitzen i porten a terme els Consells Esportius.
La presentació s’ha fet de la mà del Consell Esportiu del Baix Camp, la Unió de Consells Esportius de Catalunya, el Consell Català de l’Esport i el Consell Comarcal del Baix Camp, fent especial atenció a les finals que es portaran a terme a la Comarca del Baix Camp.
Ernest Aymamí, president del Consell Esportiu del Baix Camp, ha recordat que des del 25 de maig al 16 de juny participaran 150 equips de voleibol i 2000 esportistes de 8 a 17 anys en diferents seus de la comarca: Pavelló de Vinyols i els Arcs, Reus, pavellons de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i al pavelló del Club Natació Reus Ploms.
El president del Consell Comarcal del Baix Camp ha destacat el compromís dels municipis del territori per possibilitar la celebració d’aquest esdeveniment esportiu a la comarca, així com la voluntat de seguir treballant per fer possible la participació d’esportistes de totes les edats.
Jaume Domingo, president de la Unió de Consells Esportius de Catalunya, agraeix el compromís dels agents involucrats en aquesta Final Nacional i remarca que es tracta de l’organització més complexa pel nombre de seus i esportistes a tota Catalunya.
Les finals es disputaran els dies 25 i 26 de maig, l’1, 2, 8, 15 i 16 de juny.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.