‘Tastet de Ciència’ a La Fira Centre Comercial

La Fira Centre Comercial es prepara per a acollir, un any més, el ‘Tastet de Ciència’, un esdeveniment on la ciència es converteix en protagonista i acosta el coneixement científic al públic de totes les edats. En aquesta desena edició, que tindrà lloc el 27 d’abril de 2024 en la Planta 2 del centre comercial, de 18h a 20h, participaran 18 centres educatius dels Serveis Territorials de Tarragona.
 
Un espai per a la divulgació i l’aprenentatge
 
El Tastet de Ciència es configura com un espai únic on alumnat i professorat comparteixen amb el públic treballs acadèmics realitzats en l’àmbit científic, matemàtic i tecnològic. A través de les diferents exposicions, els visitants podran descobrir els últims treballs realitzats a les escoles, experimentar de manera pràctica diferents conceptes científics, interactuar amb els joves científics i despertar noves vocacions en l’alumnat. El ‘Tastet de Ciència’ està obert a tota la ciutadania, amb especial atenció a l’alumnat i professorat de tots els nivells educatius, així com a les famílies.
 
Una cita per a tota la família
 
Així mateix, en el marc del Tastet de Ciència, que la seva temàtica en aquesta edició se centra en el nostre Univers, La Fira Centre Comercial ofereix una experiència immersiva per a tots els visitants. Avui, 26 d’abril, s’ha instal·lat un planetari en la Planta Segona, que ofereix passis gratuïts per als visitants que desitgin accedir a l’experiència (prèvia inscripció en línia).
 
Amb aquesta edició, La Fira, Centre Comercial gestionat per SILICIUS, la SOCIMI del Grup Mazabi especialitzada en la compra i gestió d’actius, acull per vuitè any consecutiu aquesta iniciativa, reafirmant el seu compromís amb l’educació de qualitat i la reducció de les desigualtats, l’entorn i les entitats educatives.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.