Finalistes del concurs AMIC-Directes

El concurs de creació de contingut en català, AMIC-Directes, ja ha presentat el seu llistat de finalistes. Entre els 60 streamings publicats s’han escollit 24 finalistes, un total de 97 alumnes, dels quals 17 són finalistes de la categoria d’Actualitat, i 7 ho són d’E-Sports.
Dels 24 grups finalistes, 14 són de Catalunya (11 de Barcelona i 3 de Lleida); 3 de les Illes Balears (Mallorca); i 7 del País Valencià (6 de València i 1 d’Alacant).
A més a més, entre tots els centres que han participat, es vol reconèixer l’esforç del professorat encarregat d’encoratjar als participants, amb un total de 13 docents finalistes: 7 de Catalunya, 4 del País Valencià i 2 de les Illes Balears.

Diversitat territorial
Més de 500 joves de 40 instituts s’han sumat a la segona edició del concurs de creació de contingut audiovisual en català a través de Twitch, AMIC-Directes. S’han publicat els vídeos dels joves participants en les categories d’E-Sports i Actualitat, que han tractat temes tan variats com l’univers dels videojocs o narració de les seves partides, l’actualitat informativa, curiositats de diversos territoris de parla catalana, gastronomia, tradició i cultura, entre d’altres.
El territori amb més participació ha estat Catalunya amb 347 participants (205 a Barcelona, 73 a Tarragona, 47 a Lleida i 22 a Girona), seguit del País Valencià amb 126 participants (71 alumnes a València, 51 a Alacant i 4 a Castelló) i les Illes Balears amb 29 participants (26 alumnes a Mallorca i 3 a Menorca).

L’elecció final de guanyadors i els respectius premis
Durant les pròximes setmanes, el jurat acabarà de deliberar per fer la selecció de les persones guanyadores d’aquestes segona edició. A més, d’entre els 13 docents finalistes s’entregarà un guardó al més motivador/a.
L’organització del concurs premiarà als guanyadors amb un xec regal per a bescanviar en material audiovisual i escolar en les botigues escollides per AMIC-Directes, a través d’un lliurament de premis durant el mes de febrer.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.