Neteja de les àrees d’higiene per a gossos

L’Ajuntament de Reus, a través de la regidoria de Via Pública porta a terme treballs de neteja i condicionament de les àrees d’higiene per a gossos amb l’objectiu de posar-les al dia i deixar-les en condicions òptimes d’ús.

Les àrees d’higiene per a gossos són zones de reduïdes dimensions repartides per tota la ciutat on els gossos poden fer les seves necessitats evitant així que ho facin en altres punts de la via pública. El paviment d’aquestes àrees és de sauló i és recomanable substituir-lo aproximadament cada 2 anys, l’última substitució es va fer l’any 2021.

Els treballs consisteixen en retirar l’actual capa de sauló i feltre de geotextil, disposat per sota d’aquesta capa i col·locar un nou geotextil i una nova capa de terres “sauló”, provienent de cantera així com la gestió a abocador dels elements retirats. La regidoria de Via Pública ha adjudicat els treballs per un import de 7.000 euros.

Les actuacions s’emplacen a:

  • Carrer de Sant Benet, Barri del Carme
  • Carrer Sant Lluís / Plaça Izaguirre, Barri del Carme
  • Plaça Baluard, Casc Antic
  • Av. del Dr. Vilaseca, Barri Escorxador
  • Plaça Morlius, Barri Sant Jordi
  • Carrer Vapor Vell / passatge Dr. Gimbernat, Barri Sardana

De manera periòdica, des de la regidoria de Medi Ambient i Sostenibilitat es porten a terme en aquestes zones tasques de neteja i desinfecció.

Daniel Marcos, regidor de Via Pública: “La neteja i posada al dia dels espais d’higiene per a gossos era una necessitat i, alhora, una voluntat expressa del Govern de Reus, que creu i promou la tinença responsable dels animals de companyia”.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.