Finals de danses urbanes dels jocs esportius escolars de Catalunya 2022-23

Al voltant de 120 esportistes de diferents centres educatius i entitats de primària i secundària, van competir a les finals nacionals de danses urbanes dels jocs esportius escolars de Catalunya 2022-2023, celebrades a les instal·lacions del pavelló municipal de la Selva del Camp.
La competició va donar el tret de sortida a les 16:00 h, amb les actuacions dels grups de primària, on els centres educatius del territori del Baix Camp van tenir un gran èxit en les classificacions, en primer lloc, amb un total de 80 punts el grup S-FLOW (E. Abel Ferrater de la Selva del Camp) a 11 punts del segon classificat, el grup HIP HOOK (E. Els Ganxets de Reus), a 16 punts del tercer classificat, THE GIRLS (E. de Maspujols) i finalment a 20 punts del quart, les POWER GIRLS (E. de Maspujols).
En la Final de centres educatius de secundària no hi va haver representació del Baix Camp.
Seguidament, es van donar pas a les actuacions de les entitats de primària on el grup THE QUAKES (Escola de Danses i Arts Escèniques Artis de Reus), va aconseguir la primera posició amb un total de 89 punts. Per concloure la competició van tenir lloc les actuacions de les entitats de secundària, on els grups FUNNY PLAYERS (Escola de Dansa i Arts Escèniques Artis de Reus) i HIT THE BEAT (Escola de dansa i música de Montbrió del Camp) del territori del Baix Camp, van pujar al pòdium amb 93 punts com a primer classificat i 79 punts com a tercer classificat. Pel que fa al grup REVOLUTION GIRLS (CR Miami Platja) va executar una gran actuació amb un total de 72 punts assolint el quart lloc de la final.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.