La Fira Centre Comercial disposa d’un terminal de recollida de les compres a Internet

La Fira Centre Comercial disposa d'un terminal de recollida de les compres a Internet

Reus, febrer de 2017. Les persones que compren a internet i volen rebre les seves compres en una taquilla Pudo ho tenen molt més fàcil a partir d’ara. La Fira Centre Comercial ha instal·lat un terminal de Pudo (Pick Up Drop Off) que permet la recollida de les comandes realitzades a través de la Xarxa.

Els terminals Pudo són taquilles intel·ligents i per utilitzar-les, l’usuari només ha de donar-se d’alta a la plataforma a través del web www.pudo.es i ja pot comprar a qualsevol botiga en línia i sol·licitar que li enviïn la compra al terminal escollit . Tot i això, en el cas d’algunes botigues en línia no cal ni registrar-se, ja que les taquilles Pudo figuren en aquesta botiga en línia com a punt de recollida. Un cop dipositada la comanda a la taquilla, el client rep una notificació per correu electrònic i un codi de recollida.

La de Pudo no és l’única taquilla intel·ligent que hi ha a La Fira Centre Comercial ja que hi ha instal·lat un Amazon Locker que permet als compradors d’aquesta plataforma rebre la compra a la taquilla d’autoservei situada a la Planta Baixa.

La Fira Centre Comercial disposa d'un terminal de recollida de les compres a Internet
La Fira, Centre Comercial gestionat per MerlinProperties, inclou serveis d’aquest tipus per millorar la logística als usuaris i garantir la disponibilitat dels productes que, en el cas de Pudo, estan disponibles durant tot l’horari d’obertura del Centre Comercial un cop rebut l’avís d’arribada. A més, s’ofereixen als clients més facilitats a través de serveis que, en el cas de Pudo i Amazon, faciliten una compra més ràpida, fàcil i segura.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.