FIRA DE L’OCUPACIÓ PICE

A nivell pràctic la fira permetrà als joves millorar la seva ocupabilitat amb tallers pràctics de realització de currículum i marca personal, informant de programes especialitzats de formació amb sortides laborals i afavorint el contacte amb les empreses participants.

De fet els estands de la fira instal·lats a l’Espai Llotja serviran per conèixer les empreses participants: ADECCO, Càmping Mont-roig, Grup Català de Treball ETT SL, Grupo DIA, Port Aventura, Unió Corporació Alimentària, Salvament Servitur, Creatics, Grupo Reside Hosteleria.

La fira inclourà, paral·lelament, dues ponències i 2 tallers pràctics que seran impartits per Ester Borrull, fotògrafa i videògrafa de XES produccions i professora de l’Escola de Cinema de Reus; Àngel Cruz, artesà digital, educador TIC especialitzat a crear i millorar les relacions entre persones i equips de treball amb les noves tecnologies i les xarxes socials; i del youtuber, gammer i influencer Yumland que explicarà la seva experiència com a emprenedor i la importància de formar-se en màrqueting digital.

L’entrada és lliure i pel sol fet d’assistir-hi es podrà optar a una de les dues tauletes digitals que es sortejaran entre els inscrits.

Programa fira pice

Tota la informació de la fira a https://cambrareus.org/firaocupacio/

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.