Fira de Sant Jaume, del 22 al 24 de Juliol

Un any més, del 22 al 24 de juliol, l’Agència de Promoció de Ciutat de l’Ajuntament de Reus organitza la Fira de Sant Jaume, una de les fires més antigues de Catalunya i un dels actes tradicionals del calendari festiu de la ciutat. La fira, que es realitza al recinte del Parc de la Festa, ofereix un programa d’activitats orientat a un públic molt variat, de totes les edats. Les activitats lúdiques es combinen amb les de caràcter més tradicional perquè petits, joves i grans puguin gaudir al màxim d’un certamen amb història, que actualitza i promociona la tradició i el potencial del sector primari del nostre territori.
En els darrers anys, la Fira de Sant Jaume, la “Fira de Nit a Reus”, ha anat evolucionant i incorporant nous atractius, sempre amb l’objectiu d’adaptar-se a les necessitats dels expositors i del públic visitant. En aquest sentit, cal destacar que la “Fira del Cavall”, que organitza l’associació Amics dels Cavalls de les comarques de Tarragona, s’ha consolidat com el gran atractiu d’aquest certamen, i a banda dels concursos i exhibicions que es realitzen durant els tres dies, presenta cada nit un gran espectacle eqüestre. La Fira és punt de trobada dels professionals del sector equí, de nombroses hípiques de la demarcació i d’aficionats al món del cavall, que poden gaudir de les activitats de l’única fira dedicada al món del cavall que es realitza a Catalunya.
Altres activitats singulars a destacar són la cursa de portadors de sacs d’avellanes, una prova que es realitza el dissabte a la tarda i que és la primera de les tres que configuren la combinada territorial, junt amb les curses de Riudoms i Valls. Els sopars tradicionals, elaborats amb productes de proximitat, són una altra de les singularitats de la Fira, i permeten al públic degustar a la fresca un menú elaborat pels propis productors. Finalment, les activitats per al públic infantil, amb les atraccions de fira i les passejades en poni, acaben de complementar aquest programa d’activitats orientat a tota la família.
Us convido doncs a gaudir d’una nova edició de la Fira, tot agraint a expositors, associacions, entitats i persones que col·laboren en aquest certamen la seva col·laboració. El seu esforç fa possible un any més la Fira de Sant Jaume de Reus.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.