firaReus acollirà la jornada dedicada a la innovació al sector de la fusta, Fustend

firaReus i el Gremi de Fusters del Baix Camp organitzen Fustend, una jornada professional dedicada al món de la fusta que es durà a terme a les instal·lacions del Centre de Fires i Convencions el dia 21 de setembre.

Fustend té la voluntat de donar visibilitat al sector de la fusta i ser un punt de trobada per a professionals. Durant la jornada es podran conèixer i compartir les noves tendències i tecnologies del sector i també projectes de sostenibilitat que s’estan desenvolupant actualment.

La jornada tindrà conferències, demostracions, espai expositiu, presentació de novetats i networking i comptarà entre d’altres, amb la participació de l’estudi Aixopluc de Reus. També es parlarà de «Fusta i Tecnologia» en una conferència a càrrec de Jordi Gené, director de l’Institut Català de la Fusta (INCAFUST), dedicat a la investigació i serveis de construcció i de noves tendències a càrrec d’Eurecat, el Centre Tecnològic de Catalunya.

D’altra banda, està previst realitzar una taula rodona de Col·legis Professionals amb el tema «Noves tendències i reptes de futur» amb la participació del Col·legi d’Arquitectes, Gremi de la Construcció del Baix Camp, el Gremi d’Electricistes i l’Escola d’Art i Disseny de Reus. Des del Centre de Difusió Tecnològica de la Fusta i Moble de Catalunya (CENFIM), es parlarà també sobre «Sostenibilitat, introducció a la cadena de custòdia, ecodisseny i economia circular» i està previst que en les pròximes setmanes es tanquin altres continguts del programa.

La jornada es farà de 9 a 18 h i comptarà amb un dinar de networking. Per a més informació i inscripcions, consultar aquest enllaç: http://www.inntuyo.com/tickets/fustend-2017/157

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.