firaReus acull el IV Simposi Internacional d’Enoturisme

Els pròxims 21 i 22 d’octubre firaReus acull el IV Simposi Internacional d’Enoturisme, que organitza conjuntament amb la Universitat Rovira i Virgili i la Diputació de Tarragona.

Aprofitant la infraestructura del Wintour Erasmus Mundus Master on Wine Tourism Innovation que es fa conjuntament amb les universitats de Porto i Bordeus, a més de la Universitat Rovira i Virgili, s’ofereix als agents del territori (especialment als cellers o els interessats en el desenvolupament de l’enoturisme), la possibilitat de compartir amb els alumnes de 17 països els ‘Nous Horitzons per l’Enoturisme’.

En aquest seminari, es presentaran nous instruments de comunicació i màrqueting i s’indicaran pautes per incorporar-los a les empreses productores de vi, per tal de ser també productores d’experiències enoturístiques i així, poder adaptar els productes als diferents mercats.

El seminari està pensat per aportar elements de reflexió que facilitin la creació de productes enoturístics, detectar elements clau a tenir en compte en les propostes de turisme del vi i orientar-los en formes de comercialització eficient.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.