Preinscripció oberta als cursos de formació professional per a l’ocupació de Mas Carandell

Mas Carandell obre preinscripció a l’oferta de cursos subvencionats de formació professional per a l’ocupació, adreçats preferentment a persones en situació d’atur. En total s’ofereixen 120 places en 6 cursos, la majoria dels quals permeten obtenir un certificat de professionalitat oficial que acredita una qualificació d’acord amb les exigències del mercat de treball i en base al Catàleg Nacion al de Qualificacions Professionals. Tots els certificats inclouen un mòdul de pràctiques en una empresa del territori, imprescindible per obtenir l’acreditació.

L’oferta de Mas Carandell es distribueix en les següents famílies professionals, nivells i cursos:

  • De la família professional d’Administració i gestió trobareu un certificat de professionalitat de nivell 1 d’Operacions auxiliars de serveis administratius i generals, de 470 hores; i el programa SEFED, que ofereix el de nivell 2 d’Activitats de gestió administrativa, de 920 hores, amb el valor afegit de que utilitza la simulació d’empreses en la seva impartició i serà el primer de començar a finals d’octubre.
  • En Comerç i màrqueting es compta amb el certificat de professionalitat de nivell  3 i de 660 hores, de Gestió administrativa i financera del comerç internacional, previst per iniciar a finals de novembre.
  • De la branca Agrària podeu optar entre un certificat de professionalitat de nivell 1 d’Activitats auxiliars en vivers, jardins i centres de jardineria, de 370 hores, i un de nivell 2 d’Agricultura ecològica, de 530 hores, ambdós previstos per començar al novembre, i que es desenvoluparan a l’Institut d’Horticultura i Jardineria de Reus.
  • Finalment al mes de febrer s’iniciaran per una banda el certificat de professionalitat de nivell 2 i de 450 hores, d’Operacions en serveis funeraris, de la família de Serveis socioculturals i a  la comunitat,  que es durà a terme a les instal·lacions del Cementiri de Reus; i per l’altra banda l’especialitat d’Anglès B1 de 280 hores que s’oferirà a Mas Carandell.

La selecció d’alumnes del SEFED, que té 30 places i comença a l’octubre ja ha començat, així com la dels cursos del novembre que en tenen 15 cadascun.

Els estudis requerits per cursar cada certificat varia segons el nivell d’aquest, però en cas de no tenir els necessaris s’hi podria accedir superant una prova de nivell.

Tots els cursos són subvencionats pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i finançats pel Ministerio de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social, per la qual cosa no tenen cost per les persones beneficiàries. La preinscripció és pot formalitzar pel web mascarandell.cat, o bé presencialment a Mas Carandell, els dilluns de 9:00 h a 17:00 h, i de dimarts a divendres de 9:00 h a 14:00 h.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.