firaReus acull la tercera edició de Smart Region

Smart Region

L’esdeveniment vol posar en valor les bones pràctiques existents i els projectes sorgits en el territori en matèria de gestió de ciutats intel·ligents

firaReus torna a ser l’escenari de la jornada Smart Region que tindrà lloc el dimecres 20 de juny. L’esdeveniment està organitzat pel Clúster TIC, en col·laboració amb la Càtedra Tarragona Smart Mediterranean City i la Fundació Tarragona Smart Mediterranean City.

En aquesta tercera edició, amb l’economia del coneixement com a eix transversal, la jornada pretén posar en valor les bones pràctiques existents i els projectes sorgits en el territori en matèria de gestió de ciutats intel·ligents. També busca fomentar la col·laboració entre els diferents actors territorials, com les administracions locals, la universitat i centres de recerca i les corporacions empresarials, per a impulsar estratègies de desenvolupament urbà sostenible.

Aquesta nova edició l’inaugurarà el Director de la Càtedra Tarragona Regió del Coneixement de la URV, Francesc Grau, amb la ponència “La proposta Catalunya Sud 2040”. A més el programa, focalitzat en la Tarragona Smart Region, comptarà amb dues taules rodones que se centraran en el disseny d’un espai metropolità intel·ligent i en la construcció d’un territori Smart. El responsable tècnic de la Direcció de Serveis de Tecnologies i Sistemes Corporatius de la Diputació de Barcelona, Gregori Mora, ens presentarà el Projecte Barcelona Smart Region.

A través d’aquest esdeveniment es vol potenciar l’establiment de sinergies públic-privades entre administracions i empreses per a la innovació tecnològica en la prestació dels serveis municipals.

La jornada començarà a les 9.15 h i finalitzarà a les 14 h. La inscripció és gratuïta i es pot formalitzar a través de la pàgina web de firaReus www.firareus.com.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.