Forès homenatja la gent gran

Després de dos anys complicats, la gent gran de Forès ha pogut tornar a viure una jornada festiva amb majúscules, i és que aquest dissabte passat pràcticament un centenar de persones han participat de la Festa en l’Homenatge a les Grans Persones del municipi.

Un esdeveniment que «ens ha permès tornar a reunir a les nostres grans persones, aquelles amb més edat del nostre poble i ho hem fet com cal, al voltant d’una bona  taula, acompanyats de familiars i amics i amb l’ànim de compartir una jornada especial com poques», indica l’alcalde de Forès, Julià Plaza.


Des del consistori s’ha organitzat una completa jornada que, sobretot, «ha volgut reivindicar el paper de la gent gran, un sector de la població al que ens agrada donar la importància que es mereix, ja que precisament els hi devem molt. A més, Forès se’n enorgulleix d’ells i elles», apunta el batlle de Forès. La festa, doncs, ha començat a les 12 hores del migdia amb la recepció a l’Església Parroquial de Sant Miquel, amb una missa dedicada a la gent gran del poble per part de Mossèn Alegret.

Posteriorment un dinar festiu ha donat pas a les 34 persones homenatjades, a qui s’ha fet entrega d’un lot de productes de quilòmetre zero de la Conca de Barberà i una fotografia commemorativa. A més, l’Ajuntament ha tingut una deferència amb el senyor Joan Puig Puig, l’única persona centenària. Se li ha fet entrega d’un pastís commemoratiu amb espelmes que simbolitzen la seva edat i també se’l ha obsequiat amb un quadre de ‘Forès, el mirador de la Conca’. Entrega realitzada per l’alcalde i els regidors de l’ajuntament, Casilda Fabregat i Rudolf Yañez.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.