El fotògraf Tony L. Blom mostra al Palau Bofarull la seva Antologia en blanc i negre (fins el 3 de febrer)

El fotògraf Tony L. Blom mostra al Palau Bofarull la seva Antologia en blanc i negre

Fins al 3 de febrer, es pot visitar una exposició que presenta els paisatges humans que l’autor ha captat, de manera espontània, a diferents punts del món

Fins al 3 de febrer, el Palau Bofarull de la Diputació a Reus acull l’exposició Antologia en blanc i negre del fotògraf Tony L.Blom.

El fotògraf Tony L. Blom mostra al Palau Bofarull la seva Antologia en blanc i negreEs tracta d’un recull de 33 imatges, realitzades de manera analògica i captades de forma espontània, mentre l’autor passejava per diferents indrets del món, al llarg de la seva trajectòria. Les persones anònimes a carrers, edificis i entorns naturals són els principals protagonistes d’aquesta exposició fotogràfica.

Blom és un compromès fotògraf amateur, establert a Salou, amb formació d’economista, que va començar a familiaritzar-se amb la fotografia als 14 anys, treballant com a aprenent en la cambra fosca d’un laboratori fotogràfic.

L’exposició, amb entrada lliure, es podrà visitar fins al 3 de febrer, de dimarts a dissabte, d’11 a 13 h i de 17 a 20 h.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.