Les Trobades de centres del Baix Camp mobilitzaran 3.100 alumnes aquest curs

Les Trobades de centres del Baix Camp mobilitzaran 3.100 alumnes aquest curs

S’ha ampliat el catàleg d’activitats incloent-hi l’anada a Riudecanyes Aventura d’una iniciativa que any rere any va augmentant el nombre de participants

Les Trobades per a centres d’ensenyament de Primària, Secundària i BAT que organitza el Consell Esportiu del Baix Camp mobilitzaran aquest curs 2017-18 més de 3.100 estudiants, una xifra que suposa un augment de més de 200 participants respecte a l’edició del curs passat. El programa esportiu, que amplia el seu catàleg d’activitats incloent-hi com a novetat l’anada a Riudecanyes Aventura, ofereix fins a onze opcions lúdiques i esportives diferents per als inscrits.

El ventall d’activitats per als 1.612 alumnes de Primària que ja han reservat plaça és de cinc propostes. Els escolars de 3r i 4t hi participaran en Circ i Activitats acrobàtiques (al Circ de les Musaranyes de Riudoms durant el mes de novembre) o en Patinatge (al Pavelló Olímpic al febrer), tant en opcions de tot el dia o només de matí. Pel que respecta als alumnes de 5è s’ofereixen Activitats aquàtiques (a les Piscines Municipals de Reus durant el mes de juny), mentre que finalment els de 6è podran triar antre Miniatletisme (al CN Reus Ploms al mes d’abril) o Jocs i Activitats esportives de platja (a la Zona esportiva del Regueral de Cambrils al maig). L’any passat van ser 1.490 els alumnes que hi van assistir en aquestes Trobades de Centres, pel que l’increment és de 122 participants més.

Pel que respecta als estudiants de Secundària, igualment tindran cinc modalitats per triar segons el curs. Així, els de 1r d’ESO faran Intercrosse, Touch i Hoquei herba (al març al Camp Municipal del Reddis), mentre que els de 2n d’ESO gaudiran d’activitats d’Orientació, Roadbook i Flag (al novembre a Prades). Per als inscrits de 3r d’ESO la proposta serà Volei platja i Powercombat (a l’abril a la Zona esportiva del Regueral de Cambrils) i finalment els alumnes del darrer curs de la Secundària s’hauran de decantar entre Caiac de mar i BTT (Base nàutica de la Platja El Arenal de l’Hospitalet de l’Infant) o Caiac i Pàdel surf (Base nàutica de Riudecanyes Aventura), ambdues transcorrent durant el proper mes de maig.

Finalment, cal esmentar l’activitat que s’ofereix als alumnes de 1r i 2n de BAT, ja que igualment al mes de maig es desplaçaran fins al Club Nàutic de Salou per fer Multiactivitat nàutica: caiac de mar, pàdel surf i vela. Enguany els estudiants d’ESO i BAT que han confirmat la seva participació en les Trobades de centres d’ensenyament del Baix Camp són 1.491, mentre que l’any passat van ser 1.408 inscrits.

Actualment, ja s’estan celebrant les trobades per a alumnat de 3r i 4t de Primària de Circ i Activitats acrobàtiques, així com les d’estudiants de 2n d’ESO a Prades per fer Orientació, Roadbook i Flag, coincidint en cada torn diverses escoles i instituts per fomentar, a més a més de la pràctica esportiva i lúdica, la relació social entre els participants.

El termini per a inscriure’s en les altres activitats encara resta obert i els centres interessats podran obtenir més informació de dates disponibles i preus adreçant-se al CEBC o per e-mail a l’adreça tcousillas@cebc.cat.

 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.