Fundació “la Caixa” i CaixaBank lliuren la recaptació de la primera Setmana Social Digital a l’Associació Down Tarragona

Fundació “la Caixa” i CaixaBank lliuren la recaptació de la primera Setmana Social Digital a l’Associació Down Tarragona

CaixaBank, a través del pressupost descentralitzat de la Fundació “la Caixa”, aporta 11.960 euros, que l’entitat social destinarà als projectes d’inserció que duu a terme

Fundació “la Caixa” i CaixaBank han lliurat a Down Tarragona els 11.960 € obtinguts gràcies a la participació de 202 voluntaris a les activitats proposades per l’Associació de Voluntaris de “la Caixa” a l’àmbit de Tarragona durant la Setmana Social Digital, que es va dur a terme entre el 17 i el 25 d’octubre.

En el cas de les comarques de Tarragona, la col·laboració de la Setmana Social Digital s’ha destinat l’Associació Down Tarragona, per al manteniment dels seus projectes d’inserció, que tenen l’objectiu d’ajudar les persones amb síndrome de Down i altres discapacitats intel·lectuals a incorporar-se de manera activa a la societat, tan a l’escola ordinària com al mon laboral, per tal d’ aconseguir una plena inclusió.

L’Associació Down Tarragona és una entitat sense ànim de lucre constituïda el 2007 fruit de la iniciativa d’un grup de pares, mares i familiars de la província de Tarragona amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones amb la Síndrome de Down i altres discapacitats intel·lectuals, i ajudar-les a incorporar-se de manera activa dins la societat.

Des de Down Tarragona es treballa per una societat inclusiva, amb igualtat d’oportunitats i no discriminació, i es vol acompanyar les persones amb Síndrome de Down i les seves famílies en el dia a dia. En l’àmbit de l’educació, Down Tarragona treballa el projecte Encaixem els 5 sentits, que busca la plena inclusió en l’etapa educativa i l’acceptació de la síndrome de Down.

A més, des de Down Tarragona també es duen a terme activitats d’oci i autonomia, atenció a les famílies, acompanyament sociolaboral, sensibilització sobre la Síndrome de Down i en l’àmbit de la salut, acompanyament psicològic, logopèdia i pediatria especialitzada.

El donatiu s’ha formalitzat a la seu de l’Associació Down Tarragona, per import de 11.960 €. A l’acte d’entrega hi han assistit, per part de CaixaBank Montse Mallafrè, responsable de Banca d’Institucions de CaixaBank, i Jordi Creu, Director d’Àrea de Negoci de CaixaBank a Reus, i per part de Down Tarragona, el seu president Xavier Sanmiguel.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.