La Fundació Privada Reddis obre la convocatòria de la 2a. edició del Premi d’Art Contemporani

La Fundació Privada Reddis obre la convocatòria de la 2a. edició del Premi d’Art Contemporani

Fins el 30 de desembre tots els participants podran presentar les seves obres digitalitzades

Les obres finalistes i les premiades s’exposaran al Museu de Reus el mes d’abril de 2018

Després de l’èxit de la primera edició, la Fundació Privada Reddis convoca la 2a. edició del Premi d’Art Contemporani Fundació Privada Reddis, que té com a finalitat impulsar la creació artística, difondre-la entre el públic i crear una col·lecció que sigui un referent de qualitat i compromís amb l’art contemporani.

Amb aquest objectiu i per facilitar que hi hagi una gran participació en el Premi, tots els participants (artistes i creadors majors de 18 anys residents a Catalunya), hauran de presentar les seves obres de forma digitalitzada, de les quals el jurat en farà una primera preselecció. La documentació haurà d’anar acompanyada de la butlleta d’inscripció degudament complimentada. Tant la butlleta com les bases es poden aconseguir a la pàgina web de la Fundació Privada Reddis: www.fundacioreddis.org. El termini d’admissió de documentació serà del 20 de novembre al 20 de desembre de 2017.

El jurat del premi, format per persones de prestigi en els àmbits de la crítica, de la història de l’art i de l’activitat artística, seleccionarà les 2 obres guanyadores, que passaran a ser propietat de la Fundació Privada Reddis. Les obres finalistes i les premiades s’exposaran al Museu de Reus el mes d’abril del 2018.

El jurat de l’edició d’enguany està format per: Ramon Sicart, galerista; Cèlia del Diego, directora del centre d’art La Panera; Manel Margalef, artista visual; David Armengol, comissari independent; i un representant de la Fundació Privada Reddis que actuarà com a secretari.

El Premi està dotat amb:

• Primer Premi: 5.000€
• Segon Premi: 3.000€

El veredicte del jurat es farà públic el mateix dia que s’inaugurarà l’exposició de les obres finalistes, el mes d’abril de 2018 al Museu de Reus, que seran reproduïdes fotogràficament en un catàleg general de l’exposició.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.