Gala Special Olympics i exposició fotogràfica amb motiu de l’aniversari dels Jocs Special Olympics Reus 2016

Gala Special Olympics i exposició fotogràfica amb motiu de l'aniversari dels Jocs Special Olympics Reus 2016

El Teatre Fortuny de Reus serà escenari el 25 de novembre de la gala Special Olympics, en la qual es commemorarà el primer aniversari dels Jocs Special Olympics realitzats a Reus del 25 al 27 de novembre de 2016. És la primera ocasió que la Fundació Special Olympics organitza aquesta gala fora de Madrid, on es troba la seu d’aquesta institució.

Amb aquest acte, tant la Fundació Special Olympics com l’Ajuntament de Reus pretenen rememorar i compartir amb els esportistes de la demarcació, voluntaris i col·laboradors les jornades en què fa un any es van aplegar gairebé mil esportistes amb discapacitat intel·lectual procedents de totes les comunitats autònomes de l’estat espanyol, 8 països europeus, la Xina i Marroc.

La gala que es desenvoluparà dissabte dia 25 de novembre a partir de les 20:00 h al Teatre Fortuny de Reus permetrà reviure els Jocs de Reus i compartir el lliurament de premis que la Fundació atorga al final de temporada. La gala és oberta al públic mitjançant invitació, que es pot recollir al Pavelló Olímpic Municipal durant tota aquesta setmana.

Exposició fotogràfica “perquè m’agrada”
Abans de la gala, el mateix dissabte 25 de novembre, a les 18:00 h al Pavelló Olímpic, s’inaugurarà una exposició fotogràfica del col·lectiu “Vermell grup fotogràfic”, que presenta un conjunt de 50 obres fotografies que plasmen els moments i les expressions captades en les diferents activitats i esports durant els intensos dies dels Jocs de Reus.

L’exposició, que es podrà veure al Pavelló Olímpic fins al 20 de desembre, s’exposarà a continuació al Parc de Nadal i durant l’any a diferents espais i competicions que organitza la Fundació.

El regidor d’Esports, Jordi Cervera, ha agraït a la Fundació Special Olympics la decisió de compartir amb la ciutat aquesta iniciativa i especialment el fet poder reviure les emocions de fa un any: “El nostre compromís amb Special Olympics, amb les organitzacions i amb tots els esportistes és de seguir organitzant activitats regulars i extraordinàries i poder contribuir a mostrar un esport que aglutina els més grans valors i les més altes capacitats d’un col·lectiu entusiasta i entranyable”.

Des de la Regidoria d’Esports es fa una crida al col·lectiu de voluntaris i col·laboradors dels Jocs perquè amb la seva presència a la gala mostrin el seu recolzament als esportistes Specials, a les seves activitats i als seus reptes de futur.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.