Simulacre d’incendi a la benzinera del Club Nàutic Cambrils

Simulacre d’incendi a la benzinera del Club Nàutic Cambrils

La benzinera del Club Nàutic Cambrils ha estat l’escenari aquest matí d’un simulacre d’incendi dins de la realització del simulacre anual.

Al simulacre, organitzat per Ports de la Generalitat i el Serveis Territorials de Protecció Civil de Tarragona hi han participat el cos de Bombers de la Generalitat, la Policia Local de Cambrils, el cos de Mossos d’Esquadra, Salvament Marítim, el SEM , els treballadors del Club Nàutic Cambrils i la Guàridia Civil com a observadors en la sessió de formació prèvia al simulacre.

El simulacre s’ha iniciat a les 12.22h i ha finalitzat quan faltaven pocs minuts per les 13.00h. L’origen de l’emergència ha estat el vessament de benzina a les aigües del port mentre un usuari carregava el dipòsit de la seva embarcació. El vessament ha provocat un incendi. A causa del fum l’usuari es queda inconscient i atrapat dins de la seva embarcació.

A partir d’aquí s’ha posat en marxa el protocol d’actuació amb tots els cossos operatius implicats i el simulacre s’ha pogut dur a terme  sense cap  complicació.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.