La galeria d’art Anquin’s presenta per desè any consecutiu a la fira d’art ARTKARLSRUHE a Alemanya.

La galeria d’art Anquins fa 10 anys que participa en la prestigiosa Fira d’art ARTKARLSRUHE que se celebra del 15 al 19 de Febrer a la ciutat de Karlsruhe al Sud d’Alemanya.    Es tracta d’una fira d’art en la qual participen més de 200 galeries de 13 països repartides amb 4 pavellons. Hi participen 4 galeries catalanes.    Amb més de  50.000  visitants i un especial focus en l’escultura és una de les Fires d’art més conegudes d’Alemanya. En aquesta edició la galeria Anquin’s presenta un stand    de 50m2 amb un apartat de one‐artist‐show amb grans escultures de l’artista madrileny Jesús Curiá i   un altre apartat amb obres de Modest Almirall, Carlos Morago, Alejandra Caballero, Carlos Diaz,  Didier Lourenço, Teresa Riba i Miquel Wert.

Galeria d’Art Anquin 's.La galeria d’art Anquin’s participa en 5 o 6 fires d’art internacionals cada any,   on promociona una selecció dels seus artistes: Art Fair Cologne i Art Karlsruhe a Alemanya, Artbodensee a Austria, AAF Brussels a Bèlgica, AAF i For Real a Amsterdam (Holanda)    i St’art a Estrasburg (França). Un esforç que es veu recompensat, ja que després de tot aquests anys,    la galeria ha aconseguit un bon nombre    de col∙leccionistes interessats en els seus artistes i la col∙laboració amb vàries galeries europees que exposen els artistes de la galeria a Munich, Frankfurt o Berlin. Fundada l’any 1973, la galeria d’art Anquin’s s’ha adaptat als canvis d’hàbits de la nostra societat. Actualment l’estratègia de la galeria    passa per compaginar la programació d’exposicions en el seu espai del Carrer Campoamor, 2 de Reus,    amb la seva presència en Fires internacionals i la venda d’obres d’art online a través de la seva pàgina web: www.anquins.com i d’altres portals d’art.

En l’any 2017 i coincidint amb la capitalitat cultural de la ciutat, la galeria ha programat exposicions  especialment interessants com la que es pot veure actualment i fins al 4 de març  amb escultures de  Beatrice Bizot i pintures de Lluc Queralt, titulada CODIS.  Dos artistes  amb codis compartits que viuen a Tarragona i que presenten un obra que ens fa reflexionar sobre problemes ben actuals amb una estètica especialment acurada. La propera exposició serà de l’artista Didier Lourenço    i s’inaugurarà el divendres 10 de març, quan es presentarà l’etiqueta “La Coia”,    creada especialment per Didier Lourenço per  commemorar la capitalitat de la cultura en col∙laboració amb el Celler del Priorat “Clos Galena”.

Del 15  al 19 de febrero de 2017

Galeria d’Art Anquin ‘s C. Campoamor, 2 43202 Reus • Spain

Dilluns a divendres: de 11:00 13:30 i de 17 h a 20 h

dissabtes: de 11 h a 13:30 h

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.