Les trobades de patinatge del programa comarcal “Esport a l’escola” omplen el Pavelló Olímpic de patinadors

El Pavelló Olímpic Municipal és escenari aquests dies de les trobades escolars de patinatge que es desenvolupen cada curs en el marc del programa comarcal “Esport a l’Escola”. Un total de 456 alumnes de 14 escoles de la comarca es familiaritzen aquest febrer amb aquesta disciplina esportiva sobre patins. El programa “Esport a l’Escola” destaca pel seu valor educatiu i formatiu i és promogut per les regidories d’Esports dels ajuntaments de Reus i Cambrils i pel Consell Esporti u del Baix Camp.

Les trobades de patinatge adreçades als alumnes de 3er i 4rt de primària dels centres educatius del Baix Camp es desenvolupen al Pavelló Olímpic Municipal durant el mes de febrer i consisteixen en diferents activitats orientades a experimentar i desenvolupar les habilitats pròpies d’aquesta especialitat esportiva, entre les quals destaquen l’equilibri i la coordinació. En total 456 alumnes de catorze escoles del Baix Camp (Escola Guillem Fortuny, Mowgli, Mare de Déu de la Candela, Montsant, els Ganxets, Puigcerver, Arce, Teresa Miquel, la Marinada, Santa Caterina, Beat Bonaventura, Rocabruna, Rubio i Ors i Mas Clariana).

Les trobades esportives
Les trobades escolars esportives apleguen alumnes de primària, secundària i del batxillerat en diverses modalitats. Pel que fa a primària es realitzen un total de 5 modalitats (circ i activitats acrobàtiques, patinatge, miniatletisme, jocs i activitats esportives a la platja i activitats aquàtiques). En el cas de secundària s’ofereixen 4 modalitats (intercrosse, orientació, power combat i volei platja, caiac de mar i BTT). Finalment, en el batxillerat es practica una única modalitat, la de vela.

El Regidor d’Esports Jordi Cervera, que aquest dimarts ha visitat una de les trobades de patinatge al Pavelló Olímpic, assegura que aquesta “és una iniciativa que permet generar activitats esportives de qualitat i facilita als alumnes de tota la comarca gaudir i compartir noves experiències”. Per la seva part, el president del Consell Esportiu del Baix Camp Josep Llaberia ha explicat que aquesta activitat neix de la cooperació de les institucions i també de la participació dels centres educatius i el professorat especialitzat en educació física.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.