Ganxet Pintxo

Del 30 de març al 9 d’abril la Cambra de Comerç de Reus organitzarà una nova edició de la ruta de tapes que arriba, d’aquesta manera, a la seva dotzena convocatòria.

Una ruta plenament consolidada en el calendari reusenc que ha esdevingut una autèntica festa atenent la gran afluència de públic que registra i la programació paral·lela, amb nombroses iniciatives, que serveixen per projectar la Ganxet Pintxo arreu de la ciutat.

En aquesta línia la ruta es vincula, en aquesta ocasió, amb la celebració de la Capitalitat de la Cultura Catalana que durant tot el 2017 ostentarà la ciutat. En paraules del President de la Cambra, Isaac Sanromà, la Ganxet Pintxo “també posa en valor la cultura gastronòmica del sector de la res stauració. I per això ens semblava interessant vincular la ruta amb un
esdeveniment que servirà per r reconèixer la bona feina que, en nombroses disciplines de l’àmbit cultural, realitza la ciutat”.

Aquesta vinculació explica, també, l’elecció de la protagonista del cartell d’enguany. Es tracta de la ballarina reusenca Lorena Santiago, una de les promeses més fermes del món de la dansa sorgida a les escoles locals. La imatge de Santiago ha estat captada al Teatre Fortuny jugant amb logo de la Ganxet Pintxo.

Pel que fa a la ruta pròpiament fins a finals de mes no es donaran a conèixer els detalls. Això sí, el president de la Cambra ja ha apuntat, en la línia del que ja es va indicar a la tardor, que hi haurà importants novetats en el plantejament de la ruta i en l’oferta dels diversos establiments. Com sempre la Ganxet Pintxo comptarà amb el patrocini d’Estrella Damm i el suport de l’Ajuntament de Reus.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.