GastroArt 2022, els dimecres al vespre

L’Agència Reus Promoció torna a posar en marxa demà dimecres dia 9  la campanya de dinamització de la restauració «GastroArt» amb l’objectiu principal de posar en valor i dinamitzar el sector de l’hostaleria i la restauració de la ciutat, amb una programació artística setmanal i integrant les iniciatives que impulsi el propi sector.

La campanya, que es va iniciar el passat mes de novembre, recollia els suggeriments i les inquietuds que el sector havia trasmès durant l’any 2021 a la Taula de Restauració de Reus – la taula de treball de l’Agència que reuneix periodicament representants d’entitats i establiments de restauració de la ciutat, i que proposava dinamitzar els dimecres a la tarda-vespre. Des de Reus Promoció es va presentar el GastroArt, una acció que s’integrava en les accions del Pla de Reactivació de la ciutat de Reus.

Després de la bona acollida de la campanya, el GastroArt torna demà per dinamitzar els dimecres en horari de 19:00 h a 21:00 h, amb l’objectiu de convidar a la ciutadania i visitants a sortir i passejar per les zones de concentració d’establiments d’hostaleria i gaudir així tant de les actuacions programades com de les propostes gastronòmiques de l’hostaleria i la restauració.

En aquest reinici de campanya, Reus Promoció ha programat un total de 21 actuacions de petit format, entre sessions dj (que seran cada primer dimecres de mes), actuacions musicals, teatre de carrer i accions de proximitat que es portaran a terme a diferents indrets de concentració d’establiments de restauració. La programació ha prioritzat la presència d’artistes locals i de l’entorn, posant en valor al sector cultural de proximitat.

Per a aquest primer dimecres dia 9 de març les actuacions programades són de Fetitxe 13 i del DJ Ecléctico, a les 19:00 h, a la plaça del Castell.

Un altre dels aspectes de la campanya GastroArt és la posada en valor dels productes gastronòmics de proximitat i el seu consum en els establiments de restauració. En aquest sentit, en el marc de la campanya impulsada per Reus Promoció, es continua sumant sinèrgies amb els «Dimecres divins» que organitza El Tomb de Reus, en què diferents establiments de la ciutat incorporen la degustació de vins de diferents denominacions d’origen de proximitat.

Per aquest reinici del GastroArt i amb l’objectiu de millorar-ne la promoció i la visibilitat, s’ha redissenyat tota la imatge original de la campanya, la qual, es podrà veure principalment a les xarxes socials, com a eina bàsica de comunicació. Setmanalment s’anunciaran les actuacions que es duran a terme i es podrà consultar i descarregar el programa a les pàgines web de Reus Promoció i de l’Ajuntament de Reus.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.