Presentació de la Fundació Èpica de la Fura dels Baus al Centre de Lectura de Reus

El Centre de Lectura de Reus ha organitzat la presentació de la Fundació Èpica de la Fura dels Baus, en un acte que tindrà lloc aquest dijous 10 de març, a les 19.00. Una hora abans, Pep Gatell i Nadala Fernández, membres de la fundació, estaran a disposició dels col·lectius culturals de la ciutat per intercanviar impressions.

Al llarg de 40 anys, la companyia teatral La Fura dels Baus ha desenvolupat un mètode en les seves creacions, més enllà de les individualitats i articulat al voltant del treball en comú i la suma de talent. Ara, a través d’Èpica, La Fura vol projectar la seva solvència creativa i l’èxit de la seva metodologia mitjançant un centre que reuneixi aprenentatge i experiència a l’hora de desenvolupar projectes creatius. Èpica parteix d’una idea central: l’aprenentatge és el resultat de compartir coneixements i experiències. Per això es desenvoluparà a partir del treball en comú entre diferents creadors, professionals, tècnics i científics que realitzaran projectes que després seran validats per la societat a través de la seva exhibició.

Per seguir la conferència al Centre de Lectura, cal que els assistents tinguin instal·lada l’app Kalliópê a l’smartphone, disponible a Google Play o App Store. L’aplicació estarà activa només durant la conferència. Una vegada comenci l’acte, s’informarà de com fer-la servir.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.