Gaudí celebra 166 anys en directe

Gaudí celebra 166 anys en directe

 

El proper dia 25 de juny se celebra el 166è aniversari del naixement d’Antoni Gaudí, un esdeveniment que les entitats gestores de les obres de l’arquitecte han aprofitat per posar en marxa una iniciativa inèdita, ja que suposa la primera acció conjunta a internet, en la qual hi participarà també el Gaudí Centre. Un total de 13 institucions, incloent la majoria de construccions i tots els museus dedicats a la figura del geni modernista, han programat una sèrie d’emissions consecutives a Facebook Live.

A través de la popular xarxa social, que compta amb 2.167 milions d’usuaris actius, les diferents obres s’aniran succeint amb emissions ininterrompudes en directe a intervals d’uns 30 minuts. La programació, de caràcter divulgatiu, començarà a les 10:00 h des del Gaudí Centre de Reus, i finalitzarà al Gaudí Experiència de Barcelona.

Les emissions seran en espanyol, català o anglès. Aquesta iniciativa oferirà una visió de conjunt d’extraordinari valor didàctic i simbòlic sobre l’obra d’una de les figures més universals de l’arquitectura de tots els temps i una de les marques culturals més importants amb què compta el país, la projecció del qual arriba als cinc continents.

Al llarg de les 8 hores d’emissió, l’espectador coneixerà la història, els detalls i l’oferta turística i cultural d’aquest col·lectiu arquitectònic en el qual figuren cinc de les obres declarades Patrimoni de la Humanitat de la UNESCO i que s’estén des de Catalunya fins a les localitats de Comillas, Astorga i Lleó.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.