Padró & Co Reserva Especial de Padró i Família s’enduu el Premi Vinari al millor vermut català del 2018

Padró & Co Reserva Especial de Padró i Família s’enduu el Premi Vinari al millor vermut català del 2018

 

El vermut Padró & Co Reserva Especial de Padró i Família ha estat escollit com el millor vermut dels Premis Vinari 2018. Així ho ha decidit el jurat després de tastar a cegues i posar nota a les cinquanta referències que enguany competien a la quarta edició del concurs.

El certamen ha premiat onze referències més, repartides entre les categories de Vermuts Blancs, Negres, Reserva i Altres Estils. Amb un reconeixement d’or, plata i bronze per categoria, els guardonats han estat els següents:

Categoria de Vermuts Blancs:

 • Vinari d’Or: Vermut Blanc Iris, De Muller
 • Vinari de Plata: Vermouth Padró & Co Blanco Reserva, Padró i Família
 • Vinari de Bronze: Masana Bianco, Bodegas Pedro Masana

Categoria de Vermuts Negres:

 • Vinari d’Or: Miró Roig, Vermuts Miró
 • Vinari de Plata: Vermouth Padró & Co Rojo Clásico
 • Vinari de Bronze: Casa Mariol Vermut Negre

Categoria de Vermuts Reserva:

 • Vinari d’Or: Vermouth Padró & Co Reserva Especial, Padró i Família
 • Vinari de Plata: Perucchi Gran Reserva Dorado
 • Vinari de Bronze: De Muller Vermut Reserva

Categoria de Vermuts d’Altres Estils

 • Vinari d’Or: Montseta Rosat
 • Vinari de Plata: Miró Rojo Fusion
 • Vinari de Bronze: Vermut de Falset, de la Cooperativa de Falset Marçà

D’altra banda, membres del Club del Bàrman de Catalunya van tastar els vermuts també a cegues amb l’objectiu de triar la millor referència per a elaborar còctels. El Myrrha by Padro & Co Rojo, de Padró i Família els ha convençut i inspirat en l’elaboració d’un còctel que han batejat amb el nom de “Brameta”, en homenatge al municipi d’on és el celler guanyador, Bràfim (Alt Camp) i també recordant alguns dels seus ingredients, com el brandi, la menta o la pell de taronja.

Les vermuteries també han tingut el seu reconeixement com a llocs on gaudir d’un bon got de vermut. Enguany, els lectors de la revista Time Out han decidit que el “Senyor Vermut”, amb seu al carrer Provença 85 de Barcelona, s’endugui el Premi a la Millor vermuteria del 2018.

L’acte de lliurament de Premis s’ha fet al Pavelló dels Distingits de l’Institut Pere Mata de Reus i ha estat presentat per l’actriu i comunicadora Txe Arana. La festa del vermut català ha comptat amb la participació dels diversos cellers elaboradors, així com també d’autoritats, representants i entitats que donen suport al desenvolupament del concurs.

Els Premis Vinari dels vermuts catalans van néixer l’any 2014 amb la inquietud de revaloritzar un producte tradicional del país com és el vermut, elaborat en diversos cellers catalans seguint diverses fórmules i estils. Organitzat pel portal Vadevi, compta amb el suport de l’Agència Reus Promoció i la col·laboració de la marca de sifons, Sanmy-Geiser, de l’Associació Catalana de Sommeliers, el Club de Bàrmans de Catalunya, Gràfiques Varias i Time Out.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.