El Gaudí Centre obté el segell d’Equipament de Turisme Familiar

dav

El Gaudí Centre ha obtingut el segell d’Equipament de Turisme Familiar, amb què l’Agència Catalana de Turisme distingeix aquelles als equipaments turístics singulars de costa o d’interior que són especialment sensibles a aquest segment de la demanda, i que ofereixen serveis adaptats a les necessitats de les famílies amb nens. La certificació garanteix als visitants que les famílies podran gaudir de tot un seguit d’avantatges de serveis adequats a les seves necessitats concretes.

El segell certifica, entre altres, que l’equipament té serveis especialitzats per a les famílies; guarda especial atenció a les normes de seguretat; ofereix un ampli programa d’animació, serveis i activitats per a nens; té instal·lacions adequades per als més petits; i presenta de manera fàcil la informació dels programes d’activitats diàries, per planificar millor l’estada.

El segell de Turisme Familiar dona major visibilitat a l’equipament, a través de l’Agència Catalana de Turisme, a la qual Reus Promoció està afiliada.

L’obtenció d’aquest segell és fruit de l’aposta que des de de l’Agència s’està duent a terme pel turisme familiar, destacant el Gaudí Centre com un marc preferent per a realitzar aquest tipus d’activitats

Per aquest motiu, aquest diumenge 14 de maig s’inicia del calendari programat de visites «Observem, escoltem, i toquem en família al Gaudí Centre!»

Aquesta acció consolida els esforços que l’Agència realitza per desestacionalitzar la visita a la ciutat, permetent assolir l’objectiu d’incrementar el nombre de visitants en família i allargar l’estada reforçant alhora l’oferta de turisme cultural.

L’activitat es realitzarà el segon diumenge de cada mes, a les 11:00h, i està destinada a conèixer millor les claus de l’arquitectura d’Antoni Gaudí d’una manera amena i didàctica per als nens i nenes.

L’experiència té com a objectius familiaritzar-se amb Antoni Gaudí, descobrir la fesomia de Reus i Barcelona en la seva època, detectar textures, conèixer la seva professió i copsar l’estil Gaudí.

Es descobriran els personatges i els trets més essencials de la vida de Gaudí a través d’un joc d’empatia, on es coneixerà l’arquitecte, tot potenciant els aspectes més rellevants de la seva vida i obra, i es realitzarà un taller artístic relacionat amb l’obra de Gaudí.

El cost de l’activitat és de 4 euros tant per als nens i nenes com per als adults, es necessari reservar amb antelació al 977 010 670 o a infoturisme@reus.cat

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.