Oberta la convocatòria pel Reussona 2017

El 21 de maig s’acaba el termini per presentar-se al XIX Concurs de Música Jove Reussona. La Regidoria de Participació, Ciutadania i Transparència, a través dels serveis de Joventut, ha convocat la dinovena edició del concurs «Reussona, Concurs de música per a joves», orientat a la promoció de noves propostes musicals sorgides entre el jovent del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre.

Fins al 17 de maig les bandes, grups o solistes poden presentar els seus treballs a concurs. Per presentar-se al concurs la mitjana d’edat de tots els integrants dels grups no ha de superar els 35 anys i no es pot tenir contracte discogràfic vigent. Tota la informació del concurs la podeu trobar al web: joventutreus.cat/reussona17.

D’entre tots els grups presentats hi haurà la selecció dels 3 finalistes que passaran a actuar al concert de la final el dia 22 de juny a les Barraques de la Festa Major de Sant Pere. Dos dels grups finalistes seran escollits per un jurat format per diferents professionals del territori vinculats a la música i la programació musical i la tercera formació serà la que el públic triï a resultes de la votació popular a través del web: joventut.reus.cat.

Tots els grups que concorrin al concurs estaran presents a un apartat del web joventut.reus.cat, des d’on es podrà votar i escollir un dels grups que passarà directament a la final. Les votacions es podran fer del 27 de maig al 4 de juny.

Premis
Els premis del Reussona 2017 es mantenen com en l’edició anterior: un primer premi de 1.500 euros; un segon premi de 900 euros i un tercer premi de 600 euros. Hi ha una menció especial per a un grup novell valorada en 200 euros, que recaurà en un grup amb una mitjana d’edat dels seus integrants no superior a 21 anys.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.