Gaudí Reus Golf Club obre les seves portes amb un projecte de renovació integral

Gaudí Reus Golf Club obre les seves portes amb un projecte de renovació integral

La iniciativa Gaudí Reus Golf Club compta amb el suport institucional per convertir-se en un pilar de l’esport de la ciutat de Reus

Gaudi Reus Golf Club neix i vol convertir-se en un club de referència on els visitants gaudeixin d’una experiència única al món de l’esport i la gastronomia en un entorn natural i que alhora contribueixi a difondre la imatge d’Antoni Gaudí com a arquitecte universal nascut a la ciutat de Reus.

El Gaudí Golf Reus englobarà esport i turisme assegurant una experiència d’oci global. Per aconseguir-ho, ja s’ha començat a invertir en la posada a punt de totes les instal·lacions i camp de golf. La inversió total serà d’aproximadament 2 milions d’euros.

S’ha actualitzat el camp de golf per situar-lo en primer nivell i atreure jugadors, tant locals com internacionals. Com a novetat, la renovació inclou la posada en marxa d’un camp de FootGolf. Un esport en creixement per tot el món i que és una fusió entre el futbol i el golf. L’objectiu es introduir una pilota de futbol al forat del camp amb el menor número de xuts possible.

Per donar la benvinguda al nou projecte esportiu se celebrarà el 1er Oper Gaudi Golf Club – Ciutat de Reus el dissabte 11 de juliol. El torneig ja compta amb la participació de més de 170 golfistes de tota Catalunya, tot un èxit segons la organització.

Gaudí Reus Golf Club s’inaugurarà oficialment aquest proper dijous 9 de juliol en un esdeveniment obert a tothom de 19 a 21h del vespre.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.