Graduació de La Socrates Educa International School

La Socrates Educa International School de Salou va celebrar el passat divendres 17 de maig la 9a cerimònia de graduació d’estudiants de BAT i IB (Batxillerat Internacional). 51 estudiants han aconseguit el seu títol enguany. D’aquests, 23 han cursat el Batxillerat nacional (BAT), 26 han fet la ruta de l’IB i 2 han completat ambdós programes.

Més de 8 alumnes han aconseguit una nota mitjana superior al 9 i un d’ells ha acabat el Batxillerat amb tan sols 15 anys, havent cursat el BAT, l’IB i el Diploma Dual Americà.

Pel que fa a la procedència dels estudiants, es tracta d’un grup realment internacional, amb nois i noies de l’Índia, Sud-àfrica, Mèxic, els Estats Units, el Regne Unit, França, Romania, Bèlgica, Rússia, Ucraïna i Espanya. La meitat continuarà la seva formació a l’estranger i la resta ho farà a Espanya.

L’acte, que es va celebrar al Fòrum de l’escola, va comptar amb la presència de les famílies i els professors de l’alumnat, que van felicitar-los per ser un grup “col·laboratiu, diligent i flexible, una família d’amics amb actitud positiva que representa una promoció amb un perfil ampli i un futur prometedor”.

Durant la graduació van fer els seus parlaments la coordinadora de Batxillerat i tutora de 2n de Batxillerat, Neus Roig; la coordinadora d’IB i tutora de 2n d’International Baccalaurete, Cristina García; el director pedagògic de la Socrates Educa International School, Jonathan Day, i el director general de la Socrates Educa Foundation, Jaume Vilella. Amb aquesta cinquantena d’estudiants, des que va començar el projecte de l’escola, ja s’han graduat més de 250 alumnes a la SEIS, amb accés a més de 120 universitats de tot el món, veient així com es consolida el perfil acadèmic i internacional dels alumnes de la Socrates Educa International School Salou i del territori del Camp de Tarragona.

5/5 - (2 votes)

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.