Premi Pime de l’Any 2024

1.577 empreses opten al Premi Pime de l’Any 2024, el guardó de referència del món empresarial a Espanya, que convoquen anualment Banc Santander i la Cámara de Comercio de España, i té com a objectiu posar en valor el treball de les petites i mitjanes empreses com a generadores de riquesa i creadores d’ocupació.

El Premi aconsegueix enguany la seva vuitena edició i les xifres de participants augmentaran en els pròxims mesos, ja que falten les inscripcions a Albacete i Zamora, on el Premi Pime es convocarà al setembre.

El Premi Pime reconeix aspectes essencials de la contribució a la societat i l’economia de les pimes, que conformen el 99,8% del teixit empresarial d’Espanya: creació d’ocupació, amb especial atenció a l’ocupació indefinida; impuls del talent a través de la formació; l’activitat internacional, fixant-se en l’evolució de les exportacions i l’obertura a nous mercats; les iniciatives d’innovació i digitalització i els projectes socialment responsables.

Barcelona amb 104 empreses inscrites; Balears amb 81 i Madrid amb 73 són els territoris que presenten, segons número d’inscrits, la participació més alta.

El Premi Pime de l’Any és una distinció que es convoca en 50 províncies i compta amb la participació de 54 Cambres de Comerç territorials, 13 Direccions Territorials de Banc Santander i les principals capçaleres de la premsa espanyola.

En els pròxims dies començaran les reunions dels jurats provincials que decidiran, entre tots els candidats, a cinc guanyadors: Premi Provincial Pime de l’Any, Accèssit d’Internacionalització, Accèssit de Formació i Ocupació, Accèssit d’Innovació i Digitalització i Accèssit d’Empresa Sostenible. Els guanyadors provincials concorreran al Premi Nacional Pime de l’Any 2024, que es fallarà en el primer trimestre del pròxim any. També optaran al Premi Nacional, en les seves respectives categories i els guanyadors dels quatre accèssits.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.