Gran èxit de participació de la Cursa de la Dona

Aquest diumenge 7 de maig a les 11:00 hores s’ha celebrat la 5a edició de la Cursa de la Dona de Reus amb un nou rècord de participants. Un total de 1.650 dones s’han inscrit en la prova que organitzen la regidoria d’Esports i la societat municipal Reus, Esport i Lleure. L’any passat, la prova va registrar 1.200 inscripcions.

cursa_dona_2017_sortidaLa cursa ha mantingut el circuit urbà amb la sortida i l’arribada a la plaça de la Llibertat de Reus amb una llargada de 4,4 quilòmetres. L’organització ha realitzat una cursa preliminar per als més petits i animació a la mateixa plaça i en diversos punts del circuït.

Aquesta 5a edició de la Cursa de la Dona de Reus manté l’objectiu solidari de la cursa, en que els beneficis íntegres que s’obtinguin (un cop descomptats els costos directes), es destinaran a la lluita contra el càncer. L’organització vol incidir en fomentar la pràctica esportiva continuada de les dones així com potenciar l’esport com a eina per promoure la salut i el benestar en el gènere femení.

El patrocinador principal és l’empresa Sorea del sector del medi ambient que gestiona tots els processos relacionats amb el cicle intregral de l’aigua. Un altre patrocinador important és l’empresa Erling Klinger, que juntament amb una trenta de col·laboradors més, faran possible que aquesta cursa sigui tot un èxit.

Els diners recaptats es destinaran a la FUNCA (Fundació lliga per la investigació i prevenció del càncer), Grup de recerca en oncologia de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus, un projecte que vetlla per la millora de la salut de la dona i que a la vegada fomenta la pràctica de l’activitat física entre les dones. En aquest sentit, la regidora de Salut, Noemí Llauradó, ha destacat que aquest esdeveniment reforça la formidable feina que realitza la FUNCA en l’àmbit de la prevenció i tractament de la malaltia i en el de la difusió dels beneficis personals i socials dels hàbits saludables.

cursa_dona_2017_aeria_0Com en l’edició anterior, s’ha habilitat, a la sala 4 del museu a la plaça de la Llibertat, per la recollida de la bossa de la corredora i el dorsal.

Les categories han estat individual (sènior, júnior, veteranes i màster) i en equip (màxim de 2): mare-filla i amigues.

La cursa infantil, tingut lloc a les 10:30h. amb la participació dels nens de 4 fins a 12 anys. Les inscripcions eren gratuïtes i el recorregutera de 500 metres (aproximadament).

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.