Grau Professional de Música Moderna i Jazz a l’Escola i Conservatori de Música de Reus

L’Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Reus ofereix a partir del curs 2022-2023 el Grau Professional de Música Moderna i Jazz amb les especialitats de guitarra elèctrica, baix elèctric i percussió moderna. D’aquesta manera, l’oferta formativa del Conservatori s’amplia i s’adapta a la demanda actual dels i les estudiants de conèixer nous llenguatges musicals.

Les preinscripcions per aquest nou àmbit artístic en música moderna i jazz es podran realitzar els propers dies 25 i 26 de juliol a través de la pàgina web del Conservatori de Reus (www.dipta.cat/cmreus) i de forma presencial.

El Grau Professional de Música Moderna i Jazz oferirà, a banda de les especialitats de guitarra elèctrica, baix elèctric o percussió moderna, matèries tan diverses com harmonia moderna, improvisació jazz, piano jazz, història del jazz o combo, entre altres.

El Conservatori de Reus impartirà aquests estudis, que per primer cop s’ofereixen a la demarcació, amb l’objectiu d’ampliar l’oferta acadèmica dels centres de Grau Professional de la Diputació. D’aquesta manera, l’alumnat procedent dels centres musicals de la Diputació i de les escoles de música municipals i privades d’arreu del territori podran graduar-se al Conservatori amb les mateixes condicions que l’alumnat que opta per la música clàssica i continuar, així, la seva formació oficial en els ensenyaments superiors.

L’alumnat procedent d’escoles de música municipals i privades d’arreu de la demarcació podrà optar a aquest nou àmbit musical mitjançant prova d’accés. Trobareu més informació sobre el Grau Professional de Música Moderna i Jazz al web: https://www.dipta.cat/estudiarmusica/moderna-jazz

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.